Uudet tuotteet

Ruutu
Lista

Tuotteita 5

Näytetään 1-5 of 5 tuotteesta

Forcell Elegance iPhone XR suojakotelo

Forcell Elegance suojakotelo on täydellisesti käteenistuva suojakotelo pyöristetyillä reunoilla. Suojakotelo on valmistettu TPU-nahasta ja se on miellyttävä käteen. Kotelossa on myös korttitasku. Kotelo asettuu videontoisto tilaan. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 9,80 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

iPhone XR Magnet Book suojakuoret

Magnet Book PU-nahkainen suojakotelo korttitaskuilla ja kevyellä magneettinauhalla. Silikoninen joustava lohkeamaton pidikeosa ja leikkaukset puhelimen porttien ja ominaisuuksien kohdalla. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 7,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Galaxy S6 Smart Look suojakotelo
  • Alennuksessa!
  • Uusi

Galaxy S6 Smart Look suojakotelo

Smart look suojakotelo on miellyttävä ja käytännöllinen suoja Samsung Galaxy 6 puhelimelle TPU-kannella, varustettu ikkunalla. Silikoninen läpinäkyvä joustava ja lohkeamaton pidikeosa. Reunassa kevyt magneettinauha. (Kuvat viitteellisiä)
Norm. 10,95 € -30% Hinta 7,67 €
Huawei P9 Lite Mini Vennus Book...
  • Alennettu hinta
  • Uusi

Huawei P9 Lite Mini Vennus Book...

Vennus book on premium luokan kuori hopeoidulla reunuksella ja miellyttävän tuntuisella TPU-nahkaseoksella. Silikoninen pidikeosa ei lohkea ja kansi on varustettu magneettinauhalla. Yksi korttitasku, integroidut painikkeet, leikkaus kaiuttimen, kameran ja muiden ominaisuuksien kohdalla. Kuvat viitteellisiä.
Norm. 9,95 € -30% Hinta 6,97 €