Audio

Kuulokkeet, bluetooth kauiuttimet ja muut audio tarvikkeet

Kuulokkeet lenkkipoluille tai bluetooth kaiutin rannalle, mökkireissulle tai laivanhyttiin. Täältä löydät varusteet viihtymiseesi.

Audio

Ruutu
Lista

Tuotteita 10

Näytetään 1-10 of 10 tuotteesta

Active filters

phone to HDTV adapteri 1080P

Adapterin avulla voit jakaa puhelimen näyttökuvasi isommalle näytölle HD laatuisena (1080P) Haaroittuvassa USB kaapelissa input-/-output liitäntä USB:lle ja HDMI-liitin. Yhteysasetuksia voi hallinnoida EZcast applikaatiolla, lisätietoja pakkauksen ohjekirjassa.
Hinta 19,95 €
Varastosaldo vähissä

WK-Design Bluetooth kaiutin SP280

WK-Design kannettava bluetooth kaiutin on täydellinen matkavaruste, pienen koonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan ja voit nauttia musiikista missä vain.  Kaiuttimeen sisäänrakennettu 300mAh lithium-akku takaa usean tunnin musiikin toiston. Bluetooth EDR toiminnolla tekee laitteiden parittamisesta helppoa ja...
Hinta 15,50 €
Varastosaldo vähissä

Langattomat kuulokkeet MS-606G

MS-606G Langattomat kuulokkeet sopivat aktiivisille ihmisille, sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta otat puhelut näppärästi kuulokkeisiin myös urheilusuorituksen aikana. Erittäin kevyet kuulokkeet tukevalla silikonisella korvatyynyllä ja jykevällä sekä kirkkaalla äänenoistolla.
Hinta 19,95 €

Flat Aux johto 3,5mm jack

Metrin mittaiseilla Aux-kaapelilla yhdistät analogisen stereo äänen laitteisiin joissa on 3,5mm jack liitin, yleensä nämä on merkattu "Headphone jack" tai "AUX" merkinnällä. Toimii esimerkiksi kännykän tai tabletin liittämiseen ulkoisiin äänilähteisiin kuten kaiuttimiin tai autostereoihin. Litteä johto vähentää...
Hinta 2,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Sport kuulokkeet BS SP80

Laadukas in-ear sport kuuloke bass boost ominaisudella. Kuulokkeet on tehty aktivisille ihmisille ja ne eivät tipu urheillessa korvista. Johdossa äänenvoimakkuuden säätö ja vastausnäppäin puhelimeen. Mukana 3 varatyynyä.
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä