Akut ja varavirtalähteet

Akut ja power bank varavirta lähteet Mobiilivaruste.fi

Valikoimissa laadukkaat akut ja varavirtalähteet lompakkoystävälliseen hintaan.  Varavirtalähteellä lataat puhelimeesi lisää akkua kun verkkovirtaa ei ole lähettyvillä.

Akut ja varavirtalähteet

Ruutu
Lista

Tuotteita 7

Näytetään 1-7 of 7 tuotteesta

Suodata

Varavirtalähde Xipin T1 12 000mAh

Ohut helposti mukaan otettava elegantti varavirtalähde on helppo ottaa mukaan laukkuun tai taskuun. Varavirtalähteessä 2 USB porttia joten voit ladata kahta laitetta kerralla. 12,000 mAh kapasiteetti mahdollistaa laitteiden latauksen useampaan kertaan. Tukee 2A nopeaa latausta, varavirtalähteen lataaminen onnistuu...
Hinta 24,95 €
Varastosaldo vähissä

Varavirtalähde H24 22000 mAh

Varavirtalähde matkapuhelimille ja muille kannettaville laitteille jotka toimivat 5V jännitteellä.  H24 varavirtalähdettä voi ladata käytön aikana ja se sulkee automaattisesti itsensä kun latausjännite ei ole riittävä.  Integroitu LED taskulamppu, 2-painalluksen kytkimellä.  Sammuu automaattisesti 30 sekunnin...
Hinta 24,95 €
Väliaikaisesti loppunut

Andida 6000mAh varavirtalähde

Varavirtalähde mahdollistaa useimpien laitteiden lataamisen ilman verkkovirtaa. Andida varavirtalähdessä on 2 USB porttia. Varavirtalähde on uudelleen ladattavissa ja se on helppo ottaa mukaan. Huom. Ladattava 1A laturilla.
Hinta 14,95 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Quick Charge DP612 10000mAh...

Quick Charge DP612 varavirtalähde mahdollistaa useimpien laitteiden nopean 2A lataamisen ilman verkkovirtaa. Suuren kapasiteetin ansiosta Bluestar laturilla lataat laitteesi monta kertaa täyteen. Varavirtalähde on uudelleen ladattavissa ja se on helppo ottaa mukaan.
Hinta 19,95 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Varavirtalähde Quick Charge DP633...

Pu-nahalla päällystetty varavirtalähde pikalataus-tuella ja 12 000mAh latauskapasiteetilla takaa laitteitesi latauksen reissun aikana. Integroidulla johdolla varustettu 2.1A pikalatausta tukeva latausjohto Micro USB integroinnilla. Lisäksi 2.0A USB ulostulo erilliselle johdolle.
Hinta 21,95 €
Varastosaldo vähissä