Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha suojakuoret ja kotelot

Samsung Galaxy Alpha kuoret ja kotelot sekä tarvikkeet.

Samsung Galaxy Alpha puhelimeen tarvittavat suojakuoret ja tarvikkeet. Suojakuorilla parannat Samsung Galaxy Alpha puhelimesi kestävyyttä ja voit personoida siitä samalla myös oman näköisesi! Nykyään puhelinten näytöt ovat isoja ja piirilevyt monimutkaisempia joten ne myös hajoavat helpommin.

Galaxy Alpha

Ruutu
Lista

Tuotteita 3

Näytetään 1-3 of 3 tuotteesta

Suodata

Galaxy Alpha Bumper Alumiini

Alumiininen Bumper suojakehys Samsung Galaxy Alpha puhelimeen. Tehokas ja tyylikäs suoja Galaxy A3 puhelimeesi! Laadukas aito alumiini kestää ja paukkuu! (Ei kannata kokeilla, emme ota vastuuta!) Varma lukitus täydellisesti istuvassa suojakehyksissä! Valitse musta, hopea tai kultainen alumiinikehys! (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 2,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla
Galaxy Alpha suojakuoret...
  • Alennettu hinta
  • Uusi

Galaxy Alpha suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Samsung Galaxy Alpha puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Norm. 5,95 € -40% Hinta 3,57 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Samsung Galaxy Alpha Eco...

Huomaamattomin tapa suojata Samsung Galaxy Alpha puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen...
Hinta 0,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat