Note 3

Samsung Note 3 kuoret, suojakalvot, tarvikkeet - Mobiilivaruste.fi!

Suojakuoret, suojakalvot ja muut tarvittavat tarvikkeet Samsung Note 3 puhelimen täydelliseen varustamiseen! Säilytä Samsung laitteesi ehjänä pidempään.

Note 3

Ruutu
Lista

Tuotteita 6

Näytetään 1-6 of 6 tuotteesta

Suodata

Galaxy Note 3 hard case suojakuori

Hard Case on kovasta pu-muovista valmistettu läpikuultava suojakotelo joka suojaa Samsung Galaxy Note 3 puhelinta iskuilta ja naarmuilta säilyttäen puhelimen inhimillisen kokoisena. Kuori jättää puhelimen liitännät käyttöösi. (kuva viitteellinen)
Hinta 3,50 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Galaxy Note 3 Eco silikonikuoret

Huomaamattomin tapa suojata Samsung Galaxy Note 3 puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän...
Hinta 2,95 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Note 3 Blun Design suojakuoret

No nyt on limeä! Ja laadukasta kuorta! Sillä Blun on valmistanut aika paksusta silikonista suojakuoret jotta puhelimesi kestäisi fyysisiä iskuja vastaan sen pudotessa tai sen kohdatessa väkivaltaa! Suojaa Samsung Note 3 laitteesi tällä!
Hinta 1,50 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Galaxy Note 3 Bluestar Tempered Glass...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Samsung Note 3 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi...
Hinta 6,95 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat