Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3 suojakuoret, lasikalvot - Mobiilivaruste.fi

Samsung Galaxy Xcover 3 on iskua kestävä puhelin, vai onko? Niin väittävät Samsungilla mutta kyllä me ne rikki saadaan! Tempered Glass panssarilasi suojaa Xcoverin näyttöä naarmuuntumiselta, sillä Gorilla Glass myös naarmuuntuu tosikäytössä. Lisäksi suojakuoret helpottavat hikoiluasi kun mietit Samsungin mainosta.

Galaxy Xcover 3

Ruutu
Lista

Tuotteita 6

Näytetään 1-6 of 6 tuotteesta

Active filters

Galaxy Xcover 3 Book Pocket suojakuoret

Book pocket suojakuoret on varustettu kahdella pienikokoisella magneettiläpällä kotelon reunassa joten se pysyy luotettavasti kiinni. Materiaalina PU-muoviseos. Samsung Galaxy Xcover 3 puhelintasi mekaanisia iskuja vastaan ja pitää puhelimesi naarmuuntumattomana. Leikkaukset sormenjälkitunnistimen ja muiden...
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy Xcover 3 Glass pro+ Tempered...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Samsung Galaxy Xcover 3 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Tempered Glass lasikalvo on helppo asentaa ilman ilmakuplia.
Hinta 6,95 €
Galaxy Xcover 3 Canvas Book
  • Alennettu hinta

Galaxy Xcover 3 Canvas Book kuoret

Samsung Galaxy Xcover 3 puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori Samsung Galaxy Xcover 3 puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Norm. 9,95 € -30% Hinta 6,97 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy Xcover 3 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja Samsung Galaxy Xcover 3 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja.
Hinta 4,95 €

Galaxy Xcover 3 Fancy Book Suojakuoret

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy Xcover 3 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy Xcover 3 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle....
Hinta 6,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä