Galaxy A5

Samsung Galaxy A5 A500 suojakuoret, suojakalvot ja kotelot

Samsung Galaxy A5 A500 kuoret ja kotelot sekä tarvikkeet.

Samsung Galaxy A5 A500 puhelimeen tarvittavat suojakuoret ja tarvikkeet. Suojakuorilla parannat Samsung Galaxy A5 A500 puhelimesi kestävyyttä ja voit personoida siitä samalla myös oman näköisesi! Nykyään puhelinten näytöt ovat isoja ja piirilevyt monimutkaisempia joten ne myös hajoavat helpommin.

Galaxy A5

Ruutu
Lista

Tuotteita 12

Näytetään 1-12 of 12 tuotteesta

Suodata

Galaxy A5 (A500) Roar...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. Samsung Galaxy A5 (A500) puhelimen...
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy A5 (A500) Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy A5 A500 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy A5 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla...
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy A5 (A500)...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistelty suojakotelo Samsung Galaxy A5 A500 puhelimeen! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 9,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy A5 A500 Bluestar...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja Samsung Galaxy A5 A500 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin särkyvää osaa...
Hinta 8,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy A5 A500 Magnet Book...

Magnet Book suojakuoressa yhdistyy magneettikiinnitys ohuella muotoilulla ilman hakasta. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla! Samsung Galaxy A5 A500 ansaitsee arvoisensa suojan, se on tässä!
Hinta 8,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy A5 Alumiini bumper...

Alumiiniset Bumperit irroitettavalla takakuorella! Erittäin Elegantti alumiinikehys Galaxy A5 A500 puhelimeesi! Säilyttää arvokkaan ulkonäön. Viimeistelty alumiini luo puhelimen arvoisen vaikutelman.  Suojakehyksessä alumiiniset näppäimet ja leikkaukset puhelimen liittimien ja toimintojen kohdalla
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy A5 Bumper Alumiini

Alumiininen Bumper suojakehys Samsung Galaxy A5 A500 puhelimeen. Tehokas ja tyylikäs suoja Galaxy A5 puhelimeesi! Varma lukitus täydellisesti istuvassa suojakehyksissä! Valitse musta, hopea tai kultainen alumiinikehys!
Hinta 4,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy A5 Canvas Book kuoret

Samsung Galaxy A5 A500 puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori Samsung Galaxy puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy A5 Mirror...

Peilimäisellä väritetyllä pinnalla koristeltu silikonikuori antaa välittömästi uskottavan bling-kuvan sen puhelimensa kantajasta. Tästä edullisesti tyylikkäät suojakuoret korostamaan Samsung Galaxy A5 (A500) puhelimesi designia. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy A5 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Samsung Galaxy A5 A500 puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 4,40 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy A5 Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippuan keinonahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää? Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti Galaxy A5 A500 puhelimeesi.
Hinta 12,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Samsung Galaxy A5 A500 Eco...

Huomaamattomin tapa suojata Samsung Galaxy A5 A500 puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen...
Hinta 2,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla