Galaxy S5 / S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Suojakuoret ja tarvikkeet SM-G900F

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo on suuren näyttönsä takia herkkä hajoamaan näytöstä joten se kannattaa suojata tempered glass panssarilasilla. Lisäksi arvokkaan puhelimen suojelemiseksi kannattaa ostaa suojakuoret.

Galaxy S5 / S5 Neo

Ruutu
Lista

Tuotteita 17

Näytetään 1-17 of 17 tuotteesta

Suodata

Galaxy S5 / S5 Neo...

Nyt silikonikuorilla saa entistä paremman suojan puhelimeen kaksiosaisen silikonikuoren ansiosta Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimeesi! Voidaan käyttää myös panssarilasin kanssa. Kosketusnäyttöä voidaan käyttää läpinäkyvän silikonikuoren läpi. Kuoressa on leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja toimintojen kohdalla. (Kuva viitteellinen)
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 / S5 Neo Bluestar...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin...
Hinta 8,90 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 / S5 Neo Eco...

Pinkit silikoniset suojakuoret Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimeesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää...
Hinta 1,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Fancy...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy S5 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla...
Hinta 6,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S5 / S5 Neo Goospery...

Jelly Ring 2 on joustava suojakuori vahvistetuilla reunoilla. Soveltuu Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin. Suojakuoressa on leikkaukset kameran, porttien ja muiden puhelimen ominaisuuksien kohdalla. Elastisesta TPU:sta valmistettu kuori muotoutuu täydellisesti puhelimen ympärille antaen puhelimelle suojaa.
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo hard...

Hard Case on kovasta pu-muovista valmistettu läpikuultava suojakotelo joka suojaa Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelinta iskuilta ja naarmuilta säilyttäen puhelimen inhimillisen kokoisena. Kuori jättää puhelimen liitännät käyttöösi. (Osa tuotekuvista viitteellisiä)
Hinta 0,90 €

Galaxy S5 / S5 Neo Jelly...

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa puhelimen suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärillö silikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Yhteensopiva Samsung Galaxy S5 /S5 Neo puhelimen kanssa. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 4,40 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S5 / S5 Neo Magnet Book

Magnet Book suojakotelo kevyellä reunamagneetilla. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien sekä porttien kohdalla. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimelle täydellinen suojakotelo (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 / S5 Neo Roar...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 4,40 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S5 / S5 Neo...

Nyt myös paksumpi ja paremmin iskuja pehmentävä 0,5mm silikonikuori Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimeesi turvaamaan puhelintasi ja parantamaan otetta puhelimesta. Silikonisen materiaalin ansiosta se on miellyttävän tuntuinen eikä ole liukas.
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 / S5 Neo Sonata...

Huippuviimeistely Sonata Diary nahkainen suojakotelo Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimeen! Räikeät ja hillityt uutuus värit jotka ei jätä ketään kylmäksi! Tilaa nyt Galaxy S5 puhelimeesi lisää luonnetta tämän huippuviimeisteltyn suojakuoren muodossa! (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 12,40 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja....
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä