Galaxy S5 / S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Suojakuoret ja tarvikkeet SM-G900F

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo on suuren näyttönsä takia herkkä hajoamaan näytöstä joten se kannattaa suojata tempered glass panssarilasilla. Lisäksi arvokkaan puhelimen suojelemiseksi kannattaa ostaa suojakuoret.

Galaxy S5 / S5 Neo

Ruutu
Lista

Tuotteita 15

Näytetään 1-15 of 15 tuotteesta

Suodata

Galaxy S5 / S5 Neo 2in1...

2-osainen suojakotelo Samsung Galaxy S5 / S5 Neo malleihin.. Suojakotelo koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen irti. Kuoressa myös leikkaus kameraa varten. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Goospery...

Jelly Ring 2 on joustava suojakuori vahvistetuilla reunoilla. Soveltuu Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin. Suojakuoressa on leikkaukset kameran, porttien ja muiden puhelimen ominaisuuksien kohdalla. Elastisesta TPU:sta valmistettu kuori muotoutuu täydellisesti puhelimen ympärille antaen puhelimelle suojaa.
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Magnet Book

Magnet Book suojakotelo kevyellä reunamagneetilla. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien sekä porttien kohdalla. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimelle täydellinen suojakotelo (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 10,95 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S5 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy S5 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!...
Hinta 6,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S5 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja....
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä