Galaxy J5

Samsung Galaxy J5 J500 tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Älä ole aasi! Vaan suojaa Samsung Galaxy J5 puhelimesi, sillä se tippuu kuitenkin joskus! Tarjoamme välineet joilla vältät puhelinhuollot ja lompakon äkillisen kuihtumisen. Tilaa suojakalvot, suojakuoret ja kotelot sekä muut elämää helpottavat härpäkkeet nyt puhelimeesi!

Galaxy J5

Ruutu
Lista

Tuotteita 26

Näytetään 1-26 of 26 tuotteesta

Suodata

Galaxy J5 ( J500 ) Pattern...

Samsung Galaxy J5 J500 suojakotelo hauskoilla kuvioilla. Suojakotelossa kaksi korttitaskua, setelitasku ja videonkatseluasento. Lohkeamaton silikoninen pidikeosa ja leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja toimintojen kohdalla. Pehmentää puhelimeen kohdistuvia iskuja ja suojaa sitä naarmuilta. Valitse kuosi vetolaatikosta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 9,95 €

Galaxy J5 Art silikonikuoret

No nyt on silikonikuoriin tyylitelty takakuoreen huippuhienot design kuvioinnit! Tyylikkäät kuvat silikonisessa elastisessa suojakuoressa. Huippusiistiä! Nyt edullisesti erottuvuutta Samsung Galaxy J5 (J500) luuriisi suojakuorilla!
Hinta 4,95 €

Galaxy J5 Suojakotelo KLD...

Uutuus design suojakuori KLD:ltä. Ikkunallinen huippuviimeistelty ohut ja käytännöllinen suojakotelo laadusta tinkimättä. Hieno muotoilu ja kosketustuntuma. Samsung Galaxy J5 J500. Liittimet ja painikkeet jäävät täysin käytettäviin.
Hinta 14,90 €
Ei varastossa