Lumia 930

Microsoft Lumia 930 suojakuoret ja kotelot

Microsoft Lumia 930 kuoret ja kotelot sekä tarvikkeet.

Microsoft Lumia 930 puhelimeen tarvittavat suojakuoret ja tarvikkeet. Suojakuorilla parannat Microsoft Lumia 930 puhelimesi kestävyyttä ja voit personoida siitä samalla myös oman näköisesi! Nykyään puhelinten näytöt ovat isoja ja piirilevyt monimutkaisempia joten ne myös hajoavat helpommin.

Lumia 930

Ruutu
Lista

Tuotteita 6

Näytetään 1-6 of 6 tuotteesta

Suodata

Lumia 930 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Lumia 930 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Microsoft Lumia 930 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Microsoft puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!...
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Lumia 930 Glass pro+...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Microsoft Lumia 930 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Tempered Glass lasikalvo on helppo asentaa ilman ilmakuplia.
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Lumia 930 Magnet Book

Elegantti ja tyylikäs kirjatyylinen suojakuori varustettuna magneettikiinnityksellä. Käytännölliset korttitaskut tarvittavalle käteiselle ja korteille. Leikkaukset Microsoft Lumia 930 puhelimesi liitäntöjen ja toimintojen kohdalla sallivat puhelimen vapaan käytön. 
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Lumia 930 silikoniset...

Kirkas silikonikuori suojaa puhelintasi edullisesti! Vain 0,3mm ohut silikonigeelikotelo. Silikonisuoja suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu sävytetystä silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen liitännät käyttöösi. Yhteensopivuus: Microsoft Lumia 930
Hinta 0,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Lumia 930 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Microsoft Lumia 930 puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 5,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla