Xperia Z5

Xperia Z5

Ruutu
Lista

Tuotteita 18

Näytetään 1-18 of 18 tuotteesta

Suodata

Xperia Z5 BMW suojakuoret...

Korkealaatuista laatua Bayer Motor Werke suojakuorten muodossa! Huikeeta. Tilaa Sony Xperia Z5 puhelimeesi BMW suojakuoret aidosta nahasta. Koska olet tottunut vain parhaaseen. Z5 saa täydellisen suojan ja samalla personoit sen hauskalla tavalla. Puhelimen toiminnot ja liittimet jäävät täysin vapaasti käytettäviksi.
Hinta 25,95 €
Ei varastossa
Katso yksityiskohdat

Xperia Z5 Book Pocket...

Book pocket suojakuoret on varustettu kahdella pienikokoisella magneettiläpällä kotelon reunassa joten se pysyy luotettavasti kiinni. Pu-materiaalista joka on miellyttävä käteen ja suojaa Xperia Z5  puhelintasi mekaanisia iskuja vastaan ja pitää puhelimesi naarmuuntumattomana.  (Kuvat viitteellisiä, eri puhelinmallista)
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia Z5 Eco silikonikuoret

Huomaamattomin tapa suojata Sony Xperia Z5 puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen...
Hinta 2,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Xperia Z5 lasinen...

X-One 9H Super anti-scratch lasisuoja antaa äärimmäisen suojan Sony Xperia Z5 puhelimen näytölle. Lasikalvon erikoispinnoite hylkii sormenjälkiä ja likaa. Kestää hyvin kulutusta. Aitoa lasia joten kalvon jäykkyys helpottaa asennusta ilman ilmakuplia.
Hinta 8,95 €
Katso yksityiskohdat

Xperia Z5 Roar silikoniset...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Sony Xperia Z5 puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 2,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia Z5 suojakuoret Jelly...

Jelly leather on joustava silikonista valmistettu suojakuori Sony Xperia Z5 puhelimeen. Modernin suojakuoren takaosa on päällystetty aidon tuntuisella keinonahkamateriaalilla tuoden uskomattoman tuntuman puhelimelle. Reunat läpinäkyvää silikonivalmistetta.
Hinta 4,40 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä