Xperia Z3 Compact

Xperia Z3 Compact

Ruutu
Lista

Tuotteita 8

Näytetään 1-8 of 8 tuotteesta

Suodata

Xperia Z3 Compact...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Sony Xperia Z3 Compact puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 8,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Xperia Z3 Compact Bluestar...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja Sony Xperia Z3 Compact  puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin särkyvää...
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Xperia Z3 Compact Bumper...

Alumiininen Bumper suojakehys Sony Xperia Z3 Compact puhelimeen. Tehokas ja tyylikäs suoja Xperia Z3 Compact puhelimeesi! Laadukas Alumiini pehmustetyynyillä! Varma lukitus täydellisesti istuvassa suojaakehyksissä! Valitse musta, hopea tai kultainen alumiinikehys!
Hinta 3,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia Z3 Compact Fancy...

Värikkäät Fancy Book suojakuoret Sony Xperia Z3 Compact puhelimiin edullisesti. Kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla varustettu suojakuori suojaa hienosti arvokkaan Sony Xperia Z3 Compact laitteesi ja yksilöi sen ulkoasun. Valitse mieleisesi väri suojakotelolle ja paranna Sony puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!
Hinta 5,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia Z3 Compact Glass...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Sony Xperia Z3 Compact puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Tempered Glass lasikalvo on helppo asentaa ilman ilmakuplia.
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Xperia Z3 Compact Magnet...

Magnet Book suojakuoressa yhdistyy magneettikiinnitys ohuella muotoilulla ilman hakasta. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla! Sony Xperia Z3 Compact ansaitsee arvoisensa suojan, se on tässä! (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 8,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä