Xperia Z1 Compact

Xperia Z1 Compact

Ruutu
Lista

Tuotteita 7

Näytetään 1-7 of 7 tuotteesta

Suodata

Xperia E5 Glass pro+...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Sony Xperia E5 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Tempered Glass lasikalvo on helppo asentaa ilman ilmakuplia.
Hinta 6,95 €
Katso yksityiskohdat

Xperia Z1 Compact Eco...

Huomaamattomin tapa suojata Sony Xperia Z1 Compact puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen...
Hinta 2,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Xperia Z1 Compact Roar...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla Sony Xperia Z1 compact. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa.
Hinta 12,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Xperia Z1 Compact Sonata...

Huippuviimeistellyt Sonata Diary suojakuoret Sony Xperia Z1 Compact puhelimeen! Räikeät ja hillityt uutuus värit jotka ei jätä ketään kylmäksi! Tilaa nyt Sony puhelimeesi lisää luonnetta tämän huippuviimeisteltyn nahkaisen suojakuoren muodossa. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 12,40 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia Z1 Compact...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Sony Xperia Z1 Compact puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 6,95 €
Ei varastossa