Xperia M5

Sony Xperia M5 kuoret, kalvot ja tarvikkeet - Mobiilivaruste.fi

Suojakuoret ja tarvikkeet!

Onneksi olkoon jos omistat Sony Xperia M5 lippulaivapuhelimen! Huikea puhelin uskomattomilla ominaisuuksilla! Mutta valitettavasti suuren näytön ja edistyksellisen teknologian kanssa myös törkeen kallis korjata ja hajoaakin vielä helpolla! Tilaa siis tempered glass suojakalvot ja suojakuoret vartioimaan Sony M5 puhelimesi sielua! Näin voit nauttia puhelimestasi pidempään. Myös muut tarvikkeet!

Xperia M5

Ruutu
Lista

Tuotteita 15

Näytetään 1-15 of 15 tuotteesta

Suodata

Xperia M5 360-silikonikuoret

Nyt silikonikuorilla saa entistä paremman suojan puhelimeen kaksiosaisen silikonikuoren ansiosta! Voidaan käyttää myös panssarilasin kanssa. Kosketusnäyttöä voidaan käyttää läpinäkyvän silikonikuoren läpi. Kuoressa on leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja toimintojen kohdalla. (Kuva viitteellinen)
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat

Xperia M5 Canvas Book kuoret

Sony Xperia M5 puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori Sony Xperia puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M5 Magnet Book...

Magnet Book suojakuoressa yhdistyy magneettikiinnitys ohuella muotoilulla ilman hakasta. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla! Sony Xperia M5 ansaitsee arvoisensa suojan, se on tässä!
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M5 Mercury Jelly...

Ultraohut ja kevyt joustava Goosperyn Mercury suojakuori antaa hyvän suojan Sony Xperia M5 puhelimellesi ja jättää puhelimen ominaisuudet ja toiminnot vapaasti käytettäväksi. Kestomuovi polyuretaanista valmistettu suojakuori antaa hyvän pidon puhelimelle vähentäen puhelimen lipsumista käsistä.
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M5 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Sony Xperia M5 puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 4,40 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M5 Roar Fancy Diary...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. Sony Xperia M5 puhelimen suojaamiseen...
Hinta 8,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M5 Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippua! Nahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää?! Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti Sony Xperia M5 puhelimeesi ja turvaa kallis puhelimesi!
Hinta 9,95 €

Xperia M5 Roar Simply Life

Roar Simply Life on klassinen suojakuori yksinkertaista tyyliä arvostavalle. Laadukkaat suojakuoret tekstiilimäisestä canvas materiaalista silikonisella puhelimen pidikeosalla. Kuoressa tyylikkäät painatukset ja viimeistelty lopputulos. Suojaa  Sony Xperia M5  puhelimesi tehokkaasti! Kaksi korttipaikkaa ja setelitasku.
Hinta 12,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Xperia M5 suojakotelo Flip...

Yksinkertainen, ohut ja tyylikäs vertikaalisesti avautuva Flipflop suojakuori Sony Xperia M5 puhelimelle. Suojakotelossa on kaikki tarvittavat leikkaukset puhelimen vapaaseen käyttöön. Vahvistetut kulmatikkaukset ja viimeistelty materiaali takaavat arvokkaan näköisen kuoren. Joustava puhelinpidike lämpökäsitellystä polyuretaanista. Kiinnitys magneetilla. 
Hinta 5,50 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Xperia M5 Suojakuoret Fancy...

Värikkäät Fancy Book suojakuoret Sony Xperia M5 puhelimiin edullisesti. Kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla varustettu suojakuori suojaa hienosti arvokkaan Sony Xperia M5 laitteesi ja yksilöi sen ulkoasun. Valitse mieleisesi väri suojakotelolle ja paranna Sony puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M5 suojakuoret Jelly...

Jelly leather on joustava silikonista valmistettu suojakuori Sony Xperia M5 puhelimeen. Modernin suojakuoren takaosa on päällystetty aidon tuntuisella keinonahkamateriaalilla tuoden uskomattoman tuntuman puhelimelle. Reunat läpinäkyvää silikonivalmistetta.
Hinta 2,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Xperia M5 suojakuoret...
  • Alennettu hinta

Xperia M5 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Sony Xperia M5 puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja. (Kuvat...
Norm. 8,95 € -40% Hinta 5,37 €

Xperia M5 Wallet book...

Sony Xperia M5 malliin edullinen öljytystä PU-nahasta valmistettu suojakuori kestävillä tikkauksilla. Läpinäkyvä ajokorttitasku, luottokorttitasku sekä setelitasku mahdollistaa suojakuorien käytön myös lompakkona. Kotelo taittuu myös pöytäasentoon jolloin voit katsella siitä kätevästi netflixiä tai muita medioita.
Hinta 11,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla