Micro USB kaapelit

Micro USB kaapelit - Mobiilivaruste.fi

Micro USB kaapelit

Micro USB kaapelit

Ruutu
Lista

Tuotteita 31

Näytetään 1-31 of 31 tuotteesta

Active filters

WK-Design Micro USB - USB...
  • Alennettu hinta

WK-Design Micro USB - USB kaapeli...

WK-Design laadukkaat Micro USB - USB kaapelit 200CM tai 300CM. Nopean latauksen ja tiedonsiirron tuki. Kuparijohdettu laadukas lataus- ja synkronointi kaapeli Micro USB -yhteensopiviin laitteisiin. Kaapelin litteä muotoilu vähentää johdon kiertymistä.
Norm. 6,50 € -20% Alkaen Hinta 5,20 €

Baseus Cafule Micro USB - USB kaapeli...

Kestävä USB - MICRO USB kaapeli Baseukselta. Materiaalina TPE Nylon pinnoitteella. Punottu kaapeli vähentää johdon kiertymistä. Nopea ja turvallinen lataus, 1.5A latausteholla. Yhteensopiva kaikkien Micro USB yhteensopivien laitteiden kanssa. Kaapelin pituus: 200CM Latausteho: 5V/1.5A
Hinta 6,80 €
Micro USB - USB Kaapeli 200CM
  • Alennettu hinta

Micro USB - USB Kaapeli 200CM

2 metrinen micro usb - usb kaapeli Puhelimen liitin altistuu vetoliikkeille kun se ei ole riittävän pitkä ja liitin saattaa vaurioitua. Soveltuu lataukseen ja tiedon siirtoon USB 2.0 (480 Mbit/s)
Norm. 3,80 € -40% Hinta 2,28 €

Micro USB - USB kaapeli 300CM

3 metrinen micro usb - usb kaapeli. Nyt entistä paksumpi kaapeli tehohäviön minimoimiseksi! Näpelöitkö puhelintasi sohvalla tai sängyssä ja latausjohtosi pituus ei riitä? Tilaa nyt pidempi latauskaapeli jotta latauskaapeliisi tai latausliittimeen ei kohdistu vetoa.
Hinta 4,99 €

Micro USB - USB kaapeli Vidvie

Laadukas Vidvie Micro USB - USB kaapeli 100CM nopean 2,1A latauksen ja tiedonsiirron tuella. Vidvie kaapelit ovat valmistettu tyylikkäällä designilla ja laadukkaista sekä miellyttävistä materiaaleista. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 4,70 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Micro USB kaapeli Box Ring 1M

Värikkäät USB-MicroUSB kaapelit kätevässä pakkauksessa. Kaapelin paksuuden ansiosta saat täyden lataustehon puhelimeesi ja katkeamattoman datasiirron. Johdot ovat varustettu led-indikaattorilla. Saatavilla eri väreinä.
Hinta 3,95 €
Varastosaldo vähissä

Awei Micro USB Langaton latausadapteri

Yleismallinen latausadapteri Micro USB-liittimellä varustettuihin laitteisiin. Adapteri mahdollistaa langattoman Qi latauksen yhdessä latausaseman kanssa laitteisiin jotka eivät vakiona tue langatonta latausta. Helppo ja nopea asentaa, suunniteltu käytettäväksi ohuiden suojakuoren kanssa.
Hinta 12,95 €
Varastosaldo vähissä

Baseus Micro USB adapteri...

Yleismallinen Baseus adapteri langattomaan lataukseen Micro USB:lla varustettuihin laitteisiin. Pehmeästä mikrokuidusta valmistettu adapteri kytketään latausliittimeen ja jätetään suojakuorien sisälle.  Pakkaus ei sisällä langatonta laturia. Adapteri on irroitettava, sulkee micro usb-portin yhtaikaisen käytön.
Hinta 9,95 €
Varastosaldo vähissä