Micro USB kaapelit

Micro USB kaapelit - Mobiilivaruste.fi

Micro USB kaapelit

Micro USB kaapelit

Ruutu
Lista

Tuotteita 21

Näytetään 1-21 of 21 tuotteesta

Suodata

Nillking Magic Disk 4 langaton...

Nillkin langaton latausasema mahdollistaa johdottoman latauksen QI-yhteensopiville laitteille.  Materiaali ABS + Temperoitu lasi LED-merkkivalaistus Älykäs lataus suojaa laitetta ylilataamiselta ja -kuumenemiselta. Malli: MC017 Input: 5V / 2A, 9V / 1,7A Latauksen hyötysuhde: 80% Toimintaetäisyys: n. 6mm Koko: 11 x...
Hinta 28,50 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Micro USB kaapeli Box Ring 1M

Värikkäät USB-MicroUSB kaapelit kätevässä pakkauksessa. Kaapelin paksuuden ansiosta saat täyden lataustehon puhelimeesi ja katkeamattoman datasiirron. Johdot ovat varustettu led-indikaattorilla. Saatavilla eri väreinä.
Hinta 3,95 €
Varastosaldo vähissä
WK-Design Micro USB - USB...
  • Alennettu hinta

WK-Design Micro USB - USB kaapeli...

WK-Design laadukkaat Micro USB - USB kaapelit 200CM tai 300CM. Nopean latauksen ja tiedonsiirron tuki. Kuparijohdettu laadukas lataus- ja synkronointi kaapeli Micro USB -yhteensopiviin laitteisiin. Kaapelin litteä muotoilu vähentää johdon kiertymistä.
Norm. 5,50 € -15% Alkaen Hinta 4,68 €
WK-Design USB Platinium 3in1...
  • Alennettu hinta

WK-Design USB Platinium 3in1 WDC-010...

WK Design laadukas 3in1 kaapeli nopeaan lataukseen ja tiedonsiirtoon jopa kolmelle laitteelle. Kaapelin 3 terminaalia mahdollistaa usean laitteen latauksen samanaikaisesti. Micro USB - USB Type-C ja Lightning liittimet. Pituus n. 100CM CE ja RoHS hyväksytty
Norm. 9,80 € -15% Hinta 8,33 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Baseus Micro USB adapteri...

Yleismallinen Baseus adapteri langattomaan lataukseen Micro USB:lla varustettuihin laitteisiin. Pehmeästä mikrokuidusta valmistettu adapteri kytketään latausliittimeen ja jätetään suojakuorien sisälle.  Pakkaus ei sisällä langatonta laturia. Adapteri on irroitettava, sulkee micro usb-portin yhtaikaisen käytön.
Hinta 9,95 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Awei Micro USB Langaton latausadapteri

Yleismallinen latausadapteri Micro USB-liittimellä varustettuihin laitteisiin. Adapteri mahdollistaa langattoman Qi latauksen yhdessä latausaseman kanssa laitteisiin jotka eivät vakiona tue langatonta latausta. Helppo ja nopea asentaa, suunniteltu käytettäväksi ohuiden suojakuoren kanssa.
Hinta 12,95 €
Varastossa
Katso yksityiskohdat

Micro USB adapteri langattomaan...

Adapteri Micro USB-liittimellä varustettuihin laitteiisin jotka eivät tue langatonta latausta vakiona. Adapterin plugi kytketään latausporttiin ja se on suunniteltu käytettäväksi ohuiden suojakuorien kanssa. Mitat: 1 x 44 x 108mm Jännite: 5V / 1000mAh
Hinta 5,95 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Micro USB - USB kaapeli 300CM

3 metrinen micro usb - usb kaapeli. Nyt entistä paksumpi kaapeli tehohäviön minimoimiseksi! Näpelöitkö puhelintasi sohvalla tai sängyssä ja latausjohtosi pituus ei riitä? Tilaa nyt pidempi latauskaapeli jotta latauskaapeliisi tai latausliittimeen ei kohdistu vetoa.
Hinta 4,99 €

Micro USB - USB kaapeli Vidvie

Laadukas Vidvie Micro USB - USB kaapeli 100CM nopean 2,1A latauksen ja tiedonsiirron tuella. Vidvie kaapelit ovat valmistettu tyylikkäällä designilla ja laadukkaista sekä miellyttävistä materiaaleista. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 4,70 €
Väliaikaisesti loppunut