G7 ThinQ

LG G7 ThinQ suojakuoret, kotelot, tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

LG G7 ThinQ tarvikkeet

G7 ThinQ

Ruutu
Lista

Tuotteita 7

Näytetään 1-7 of 7 tuotteesta

Suodata

LG G7 ThinQ Magnet Book

Elegantti ja tyylikäs kirjatyylinen suojakuori varustettuna magneettikiinnityksellä. Käytännölliset korttitaskut tarvittavalle käteiselle ja korteille. Leikkaukset puhelimen liitäntöjen ja toimintojen kohdalla joten puhelimen käyttäminen on esteetöntä myös suojakotelossa. (Tuotekuva viitteellinen) 
Hinta 9,95 €
Katso yksityiskohdat

LG G7 ThinQ Roar Jelly...

Roarilta tukeva silikoninen huomaamaton suojakuori antamaan lisäsuojaa puhelimelle. Suojakuori parantaa puhelimen otetuntumaa ja vähentää puhelimen lipsumista kädestä. Pehmentää myös puhelimeen kohdistuvia iskuja tehokkaasti. (Osa tuotekuvista viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Katso yksityiskohdat

LG G7 ThinQ...

Nyt myös paksumpi ja paremmin iskuja pehmentävä 0,5mm silikonikuori LG G7 ThinQ puhelimeesi turvaamaan puhelintasi ja parantamaan otetta puhelimesta. Silikonisen materiaalin ansiosta se on miellyttävän tuntuinen eikä ole liukas.
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat

LG G7 ThinQ Spigen Liquid...

Haluatko suojata puhelimen niin että sen design jää esille, Spigen Liquid Crystal suojakuori on kevyt, ohut ja materiaalinsa ansiosta puhelimen kämmentuntuma paranee eikä se lipeä niin helposti käsistä. Joustavaa TPU:ta, pehmentää puhelimeen kohdistuvia mekaanisia iskuja. Painikkeiden muotoilu takaa painikkeiden joustavan käytön
Hinta 14,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG G7 ThinQ Spigen Neo...

Spigenin Neo Hybrid LG G7 ThinQ puhelimen suojakuori tuo suojakuorten tulevaisuutta lähemmäs maksimaalisen suojan ja vahvan muotoilunsa ansiosta. Aktiiviseen käyttöön, Neo Hybrid on suunniteltu vaimentamaan mekaanisia iskuja kerrostetun TPU- PC Muovi bumperin ansiosta. Täydellisesti istuvat leikkaukset puhelimen ominaisuuksien, porttien ja painikkeiden...
Hinta 24,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG G7 ThinQ Spigen Slim Armor

Spigen Slim Armor on ainutlaatuinen kaksikerroksinen suojaava ohut suojakuori joustavasta TPU:sta. Suojakuoren muotoilussa on otettu puhelimen kämmenote ja -pito huomioon. Lisäksi suojakuoren saa taitettavan jalkansa ansiosta pöytä-asentoon. Mil-Grade-sertifioidut kulmienvaimennukset Air-Cushion- tekniikalla.
Hinta 24,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä