Xperia M2

Xperia M2

Ruutu
Lista

Tuotteita 12

Näytetään 1-12 of 12 tuotteesta

Suodata

Sony Xperia M2 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Sony Xperia M2 puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M2 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin särkyvää osaa eli näyttöä.
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Xperia M2 Eco silikonikuoret

Huomaamattomin tapa suojata Sony Xperia M2 puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen...
Hinta 1,00 €
Katso yksityiskohdat

Xperia M2 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Sony Xperia M2 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja arvokkaan Sony Xperia M2 laitteesi parhaaksi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Sony puhelimesi kestävyyttä hienoilla...
Hinta 4,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M2 Magnet Book...

Magnet Book suojakuoressa yhdistyy magneettikiinnitys ohuella muotoilulla ilman hakasta. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla! Sony Xperia M2 ansaitsee arvoisensa suojan, se on tässä! (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M2 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Sony Xperia M2 puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 1,99 €

Xperia M2 Roar Fancy Diary...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. Sony Xperia M2 puhelimen suojaamiseen...
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M2 Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippua! Nahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää?! Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti Sony Xperia M2 puhelimeesi ja turvaa kallis puhelimesi!
Hinta 6,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia M2 Roar silikoniset...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Sony Xperia M2puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 1,99 €

Xperia M2 suojakuoret Jelly...

Jelly leather on joustava silikonista valmistettu suojakuori Sony Xperia M2 puhelimeen. Modernin suojakuoren takaosa on päällystetty aidon tuntuisella keinonahkamateriaalilla tuoden uskomattoman tuntuman puhelimelle. Reunat läpinäkyvää silikonivalmistetta.
Hinta 1,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä