Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact suojakuoret, tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Sony Xperia XZ2 Compact tarvikkeet

Xperia XZ2 Compact

Ruutu
Lista

Tuotteita 6

Näytetään 1-6 of 6 tuotteesta

Suodata

Xperia XZ2 Compact Carbon...

Sony Xperia XZ2 Compact puhelimelle soveltuva Carbon suojakuoret antavat tehokkaan suojan puhelimellesi. Kuoressa leikkaukset kameralle ja muille puhelimen ominaisuuksille ja porteille. (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 5,50 €
Katso yksityiskohdat

Xperia XZ2 Compact Eco...

Huomaamattomin tapa suojata Sony Xperia XZ2 Compact puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Suojakuori jättää...
Hinta 2,90 €
Katso yksityiskohdat

Xperia XZ2 Compact Fancy...

Fancy Book on edullinen suojakotelo varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla, materiaalina joustava ja hyvin kulutusta kestävä TPU. Kotelo taittuu myös pöytäasentoon.  Kotelossa suljinläppä jossa läpän tehokkaasti kiinni pitävä velcro-magneetti. Pidikeosa lohkeamatonta silikonia, leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien...
Hinta 7,95 €

Xperia XZ2 Compact Jelly...

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärille silikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Electro on läpinäkyvää materiaalia lukuunottamatta tyyliteltyjä reunoja. 
Hinta 4,40 €

Xperia XZ2 Compact Jelly...

Jelly Flash Mat suojakuoret Sony Xperia XZ2 Compact puhelimeen. Puhelinta pirteyttävät kuoret antavat hyvän pidon ja suojan puhelimellesi. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 4,95 €

Xperia XZ2 Compact...

Nyt myös paksumpi ja paremmin iskuja pehmentävä 0,5mm silikonikuori Sony Xperia XZ2 Compact puhelimeesi turvaamaan puhelintasi ja parantamaan otetta puhelimesta. Silikonisen materiaalin ansiosta se on miellyttävän tuntuinen eikä ole liukas. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat