Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Nokia 7 Plus

Ruutu
Lista

Tuotteita 7

Näytetään 1-7 of 7 tuotteesta

Suodata

Nokia 7 Plus 2in1 Suojakuoret

2in1 suojakuoren ansiosta pystyt irroittamaan puhelimesi Nokia 7 Plus suojakuoresta vetämällä. Suojakuori koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen irti. Kuoressa myös leikkaus...
Hinta 11,95 €

Nokia 7 Plus Bluestar...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Nokia 7 Plus puhelimeen. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä ja reunoille voi myös jäädä 2-3mm ilmaraidat, tämä ei haittaa käyttöä.
Hinta 8,90 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 7 Plus Canvas Book...

Edullinen suojakotelo Nokia 7 Plus puhelimeen farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista. Silikoninen lohkeamaton pidikeosa, luottokortti- ja setelitasku. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien kohdalla.  (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 9,95 €

Nokia 7 Plus Fancy Book...

Fancy Book on edullinen suojakotelo varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla, materiaalina joustava ja hyvin kulutusta kestävä TPU. Kotelo taittuu myös pöytäasentoon.  Kotelossa suljinläppä jossa läpän tehokkaasti kiinni pitävä velcro-magneetti. Pidikeosa lohkeamatonta silikonia, leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien...
Hinta 7,95 €

Nokia 7 Plus Forcell...

Forcell Elegance suojakotelo on täydellisesti käteenistuva suojakotelo pyöristetyillä reunoilla. Magneettinen nauha sivussa. Kotelo valmistettu TPU-nahasta ja se on miellyttävä käteen. Kotelossa on myös korttitasku. Kotelo asettuu videontoisto tilaan. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 10,95 €

Nokia 7 Plus...

Nyt myös paksumpi ja paremmin iskuja pehmentävä 0,5mm silikonikuori Nokia 7 Plus puhelimeesi turvaamaan puhelintasi ja parantamaan otetta puhelimesta. Silikonisen materiaalin ansiosta se on miellyttävän tuntuinen eikä ole liukas.
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat