Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Nokia 7 Plus tarvikkeet

Nokia 7 Plus

Ruutu
Lista

Tuotteita 9

Näytetään 1-9 of 9 tuotteesta

Active filters

Dux Ducis Skin series suojakotelo...

Pro series on ohuesti muotoiltu kotelo suojaamaan Nokia 7 Plus puhelintasi. Sisällä luottokortille syvennetty tasku. Suojakotelo valmistettu PU-nahasta ja se tuntuu käteen hyvältä. Ohut läpinäkyvä silikoninen pidikeosa jättää puhelimen alkuperäistä designia näkyviin ja ei lohkea tiputuksesta. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 12,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Nokia 7 Plus Smart Book kuoret
  • Alennettu hinta

Nokia 7 Plus Smart Book kuoret

Smart Book suojakotelo luottokortti- ja setelitaskulla Nokia 7 Plus puhelimeen. Silikoninen lohkeamaton pidikeosa, leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä. Saatavilla eri väreinä. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Norm. 6,40 € -30% Hinta 4,48 €

Nokia 7 Plus Bluestar Tempered Glass...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Nokia 7 Plus puhelimeen. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä ja reunoille voi myös jäädä 2-3mm ilmaraidat, tämä ei haittaa käyttöä.
Hinta 8,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 7 Plus 2in1 Suojakuoret

2in1 suojakuoren ansiosta pystyt irroittamaan puhelimesi Nokia 7 Plus suojakuoresta vetämällä. Suojakuori koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti...
Hinta 11,95 €
Nokia 6 Fancy Book Suojakuoret
  • Alennuksessa!

Nokia 7 Plus Fancy Book suojakotelo

Fancy Book on edullinen suojakotelo varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla, materiaalina joustava ja hyvin kulutusta kestävä TPU. Kotelo taittuu myös pöytäasentoon.  Kotelossa suljinläppä jossa läpän tehokkaasti kiinni pitävä velcro-magneetti. Pidikeosa lohkeamatonta silikonia, leikkaukset...
Norm. 7,95 € -60% Hinta 3,18 €
Huawei P8 Lite Canvas Book suojakuoret
  • Alennuksessa!

Nokia 7 Plus Canvas Book suojakotelo

Edullinen suojakotelo Nokia 7 Plus puhelimeen farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista. Silikoninen lohkeamaton pidikeosa, luottokortti- ja setelitasku. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien kohdalla.  (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 9,95 €

Nokia 7 Plus Forcell Elegance...

Forcell Elegance suojakotelo on täydellisesti käteenistuva suojakotelo pyöristetyillä reunoilla. Magneettinen nauha sivussa. Kotelo valmistettu TPU-nahasta ja se on miellyttävä käteen. Kotelossa on myös korttitasku. Kotelo asettuu videontoisto tilaan. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 9,80 €