Xperia XA2

Sony Xperia XA2 Tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Sony Xperia XA2 tarvikkeet

Xperia XA2

Ruutu
Lista

Tuotteita 12

Näytetään 1-12 of 12 tuotteesta

Active filters

Xperia XA2 Fancy Book suojakotelo

Fancy Book suojakotelo Sony Xperia XA2 puhelimeen varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Suojakotelossa on kätevä rannelenkki ja kestävä joustavasta lohkeamattomasta TPU muovista valmistettu puhelinpidike. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja toimintojen kohdalla.  Suojakotelo taipuu myös...
Hinta 7,95 €

Xperia XA2 Flip Slim Flexi suojakotelo

Yksinkertainen, ohut ja tyylikäs vertikaalisesti avautuva Flipflop suojakuori Sony Xperia XA2 puhelimelle. Suojakotelossa on kaikki tarvittavat leikkaukset puhelimen vapaaseen käyttöön. Joustava puhelinpidike lämpökäsitellystä polyuretaanista. Kiinnitys magneettihakasilla. 
Hinta 4,95 €
Xperia L1 Smart Book kuoret
  • Alennettu hinta

Xperia XA2 Smart Book kuoret

Smart Book on käytännöllinen suojakuori korttitaskulla ja tyylikkäällä viimeistelyllä. Leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä. Saatavilla useina väreinä. Suojaa nyt Sony Xperia XA2 puhelimesi.
Norm. 6,40 € -30% Hinta 4,48 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia XA2 2in1 Suojakuoret

2in1 suojakuoren ansiosta pystyt irroittamaan puhelimesi Sony Xperia XA2 suojakuoresta vetämällä. Suojakuori koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen...
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia XA2 Skin series suojakotelo

Pro series on ohuesti muotoiltu kotelo suojaamaan Sony Xperia XA2 puhelintasi. Sisällä luottokortille syvennetty tasku. Suojakotelo valmistettu PU-nahasta ja se tuntuu käteen hyvältä. Ohut läpinäkyvä silikoninen pidikeosa jättää puhelimen alkuperäistä designia näkyviin ja ei lohkea tiputuksesta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 12,95 €

Xperia XA2 Sand suojakuoret

Takakuoren sisälle on upotettu kimaltelevia glitterhiukkasia leijumaan nesteessä joten hiukkaset liikkuvat hiljaa liikkeen mukana. Silikoni-TPU-materiaali antaa hyvän pidon puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaiuuksien ja porttien kohdalla. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 6,95 €
Xperia XA2 Roar Jelly suojakuoret
  • Alennuksessa!

Xperia XA2 Roar Jelly suojakuoret

Roar valmistajalta tukeva silikoninen suojakuori suojaamaan Sony Xperia XA2 puhelinta. Suojakuori parantaa puhelimen otetuntumaa ja vähentää puhelimen lipsumista kädestä. Pehmentää myös puhelimeen kohdistuvia iskuja tehokkaasti. (Osa tuotekuvista viitteellisiä)
Norm. 4,95 € -50% Hinta 2,48 €

Xperia XA2 iJelly suojakuoret

Goosperyn iJelly Case on paksu tpu-kuori metallivärillä viimeisteltynä. Antaa hyvän suojan Sony Xperia XA2 puhelimellesi ja estää sitä naarmuuntumasta. Leikkaukset puhelimen liitäntöjen kohdalla joten se ei häiritse puhelimen käyttöä. Antaa lisäsuojaa puhelimelle joustavan materiaalinsa ansiosta. (Tuotekuvat...
Hinta 5,95 €