Xperia XA2

Sony Xperia XA2 Tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Sony Xperia XA2 tarvikkeet

Xperia XA2

Ruutu
Lista

Tuotteita 5

Näytetään 1-5 of 5 tuotteesta

Suodata

Xperia XA2 iJelly suojakuoret

Goosperyn iJelly Case on paksu tpu-kuori metallivärillä viimeisteltynä. Antaa hyvän suojan Sony Xperia XA2 puhelimellesi ja estää sitä naarmuuntumasta. Leikkaukset puhelimen liitäntöjen kohdalla joten se ei häiritse puhelimen käyttöä. Antaa lisäsuojaa puhelimelle joustavan materiaalinsa ansiosta. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 5,95 €

Xperia XA2 Roar Jelly...

Roar valmistajalta tukeva silikoninen suojakuori suojaamaan Sony Xperia XA2 puhelinta. Suojakuori parantaa puhelimen otetuntumaa ja vähentää puhelimen lipsumista kädestä. Pehmentää myös puhelimeen kohdistuvia iskuja tehokkaasti. (Osa tuotekuvista viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Katso yksityiskohdat

Xperia XA2 Sand suojakuoret

Takakuoren sisälle on upotettu kimaltelevia glitterhiukkasia leijumaan nesteessä joten hiukkaset liikkuvat hiljaa liikkeen mukana. Silikoni-TPU-materiaali antaa hyvän pidon puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaiuuksien ja porttien kohdalla. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 6,95 €

Xperia XA2 Skin series...

Pro series on ohuesti muotoiltu kotelo suojaamaan Sony Xperia XA2 puhelintasi. Sisällä luottokortille syvennetty tasku. Suojakotelo valmistettu PU-nahasta ja se tuntuu käteen hyvältä. Ohut läpinäkyvä silikoninen pidikeosa jättää puhelimen alkuperäistä designia näkyviin ja ei lohkea tiputuksesta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 14,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä