Galaxy S -sarja

Samsung Galaxy S -sarjan tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Samsung Galaxy S -sarjan tarvikkeet

Galaxy S -sarja

Ruutu
Lista

Tuotteita 311

Näytetään 1-48 of 311 tuotteesta

Suodata

Galaxy S3 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S3 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy S3 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!
Hinta 3,99 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S4 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Samsung Galaxy S4 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin särkyvää...
Hinta 5,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy S4 eco silikoniset...

Huomaamattomin tapa suojata Samsung Galaxy S4 puhelimesi! Vain 0,3mm ohut silikoninen suojakuori antaa puhelimellesi joustavat reunat ottaen osan fyysisistä iskuista vastaan. Silikonikuoret suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen...
Hinta 1,99 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S4 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S4 I9500 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy Core Prime laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä...
Hinta 5,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S4 Glass pro+...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Samsung Galaxy S4 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Glass pro+ panssarilasi on suoralla valmistustekniikalla valmistettu suojalasi.
Hinta 4,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy S4 hard case...

Hard Case on kovasta pu-muovista valmistettu läpikuultava suojakotelo joka suojaa Samsung Galaxy S4 puhelinta iskuilta ja naarmuilta säilyttäen puhelimen inhimillisen kokoisena. Kuori jättää puhelimen liitännät käyttöösi. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 2,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S4 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Samsung Galaxy S4 puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 2,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S4 silikoni...

Itskins Ink - Tyylikkäällä kuviolla varustetttu design suojakotelo suojelemaan Samsuung Galaxy S4 puhelintasi arjen kolhuilta! Läpikuultava ja kevyt kotelo hyvällä kosketustuntumalla. Pakkaus sisältää myös suojakalvon. (Kuva viitteellinen)
Hinta 4,00 €
Ei varastossa
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 / S5 Neo 2in1...

2-osainen suojakotelo Samsung Galaxy S5 / S5 Neo malleihin.. Suojakotelo koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen irti. Kuoressa myös leikkaus kameraa varten. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Goospery...

Jelly Ring 2 on joustava suojakuori vahvistetuilla reunoilla. Soveltuu Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin. Suojakuoressa on leikkaukset kameran, porttien ja muiden puhelimen ominaisuuksien kohdalla. Elastisesta TPU:sta valmistettu kuori muotoutuu täydellisesti puhelimen ympärille antaen puhelimelle suojaa.
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Magnet Book

Magnet Book suojakotelo kevyellä reunamagneetilla. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien sekä porttien kohdalla. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimelle täydellinen suojakotelo (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S5 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy S5 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!...
Hinta 6,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S5 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja....
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S6 Armor suojakuoret

Forcell Armor suojakuoret Samsung Galaxy S6 ovat suunniteltu ihmisille jotka haluavat maximaalisen suojan puhelimelleen. Heavy Duty-käyttöön tarkoitetut kuoret ovat valmistettu kestävästä PC-muovista ja lämpöäjohtavasta TPU:sta. Materiaalien ansiosta kuori on äärimmäisen luja ja kestävä sekä suojaa naarmuilta, iskuilta ja lialta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S6 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Samsung Galaxy S6 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimen näytöstä suoran osuuden.
Hinta 8,90 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S6 Book Special...

PU-nahkainen kahdella korttitaskulla varustettu suojakotelo Samsung Galaxy S6 puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla ja pöytäasentovalmius. Silikoninen pidikeosa takaa kotelon pitkän käyttöiän. Integroidut painikkeet pidikeosassa sekä läpässä kevyt magneettinauha.
Hinta 12,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy S6 Canvas Book kuoret

Samsung Galaxy S6 puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori Samsung Galaxy puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Hinta 9,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla