Galaxy S -sarja

Samsung Galaxy S -sarjan tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Samsung Galaxy S -sarjan tarvikkeet

Galaxy S -sarja

Ruutu
Lista

Tuotteita 288

Näytetään 1-48 of 288 tuotteesta

Suodata

Galaxy S3 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S3 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy S3 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!
Hinta 3,99 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Galaxy S4 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Samsung Galaxy S4 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin särkyvää...
Hinta 5,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Galaxy S4 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S4 I9500 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy Core Prime laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä...
Hinta 5,00 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo 2in1...

2-osainen suojakotelo Samsung Galaxy S5 / S5 Neo malleihin.. Suojakotelo koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen irti. Kuoressa myös leikkaus kameraa varten. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Goospery...

Jelly Ring 2 on joustava suojakuori vahvistetuilla reunoilla. Soveltuu Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin. Suojakuoressa on leikkaukset kameran, porttien ja muiden puhelimen ominaisuuksien kohdalla. Elastisesta TPU:sta valmistettu kuori muotoutuu täydellisesti puhelimen ympärille antaen puhelimelle suojaa.
Hinta 11,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 / S5 Neo Magnet Book

Magnet Book suojakotelo kevyellä reunamagneetilla. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien sekä porttien kohdalla. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimelle täydellinen suojakotelo (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 10,95 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S5 Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Samsung Galaxy S5 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Samsung Galaxy S5 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Samsung puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!...
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S5 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja....
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Galaxy S6 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Samsung Galaxy S6 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimen näytöstä suoran osuuden.
Hinta 8,90 €
Katso yksityiskohdat

Galaxy S6 Book Special...

Nahkainen kahdella korttitaskulla varustettu suojakotelo magneettikiinnityksellä Samsung Galaxy S6 puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla ja pöytäasentovalmius. Silikoninen pidikeosa takaa kotelon pitkän käyttöiän. 
Hinta 12,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat