Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Suojakuoret, kotelo, suojakalvot, panssarilasit ja muut tarvikkeet Huawei Mate 10 Pro puhelimelle. 

Huawei Mate 10 Pro

Ruutu
Lista

Tuotteita 6

Näytetään 1-6 of 6 tuotteesta

Suodata

Huawei Mate 10 Pro Smart Look...

Smart look suojakotelo on miellyttävä ja käytännöllinen suoja Huawei Mate 10 Pro puhelimelle TPU-kannella, varustettu ikkunalla. Silikoninen läpinäkyvä joustava ja lohkeamaton pidikeosa. Reunassa kevyt magneettinauha. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 10,95 €
Varastosaldo vähissä

Huawei Mate 10 Pro Fancy Book...

Fancy Book on edullinen suojakotelo varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla, materiaalina joustava ja hyvin kulutusta kestävä TPU. Kotelo taittuu myös pöytäasentoon.  Kotelossa suljinläppä jossa läpän tehokkaasti kiinni pitävä velcro-magneetti. Pidikeosa lohkeamatonta silikonia, leikkaukset...
Hinta 7,95 €
Varastosaldo vähissä

Huawei Mate 10 Pro 3D Glass Full...

Erittäin ohut 0,2mm suojakalvo Huawei Mate 10 Pro puhelimiin. Koko kalvon kattava liimapinta takaa kalvon tukevan kiinnityksen puhelimeen.  3D Glass Full Glue- suojakalvo on 4 kerroksesta valmistettu ja kalvon reunaosa on elastista PC-muovimateriaalia. Suojakalvo antaa hyvän suojan myös näytön reunoille....
Hinta 9,90 €
Väliaikaisesti loppunut

Huawei Mate 10 Pro Forcell Elegance...

Forcell Elegance suojakotelo on täydellisesti käteenistuva suojakotelo pyöristetyillä reunoilla. Kevyt magneettinauha reunassa. Kotelo valmistettu TPU-nahasta ja se on miellyttävä käteen. Kotelossa on myös korttitasku. Tuote asettuu videontoisto tilaan. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 9,80 €
Varastosaldo vähissä

Huawei Mate 10 Pro Book Special...

PU-nahkainen kahdella korttitaskulla varustettu suojakotelo Huawei Mate 10 Pro puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla ja pöytäasentovalmius. Silikoninen pidikeosa takaa kotelon pitkän käyttöiän. Integroidut painikkeet pidikeosassa sekä läpässä kevyt magneettinauha.
Hinta 12,95 €
Varastossa
Katso yksityiskohdat