Honor 6X

Huawei Honor 6X tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Huawei Honor 6X suojakuoret, kotelot, suojakalvot ja tarvikkeet.

Honor 6X

Ruutu
Lista

Tuotteita 7

Näytetään 1-7 of 7 tuotteesta

Active filters

Honor 6X Jelly Mercury suojakuoret

Jelly Mercury muotoilun ja laadukkuuden ehdoilla suunnitellut suojakuoret Goosperyltä. Elegantit suojakuoret antavat hyvän pidon ja suojan puhelimellesi. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla Huawei Honor 6X puhelimesi turvaksi. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Honor 6X Smart Book kuoret
  • Alennettu hinta

Honor 6X Smart Book kuoret

Smart Book on käytännöllinen suojakuori korttitaskulla ja tyylikkäällä viimeistelyllä. Leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä. Saatavilla useina väreinä. Suojaa nyt Huawei Honor 6X puhelimesi.
Norm. 6,40 € -30% Hinta 4,48 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Honor 6X Jelly Electro

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärille silikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Electro on läpinäkyvää materiaalia lukuunottamatta tyyliteltyjä...
Hinta 4,40 €
Varastosaldo vähissä

Honor 6X Bluestar Tempered Glass...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja Huawei Honor 6X puhelimeen vaimentamaan puhelimen näyttöön kohdistuvia iskuja ja estämään naarmuja. Suojaa puhelinten näytöstä suoran osuuden, kaarevalla tekniikalla valmistetut pyöristetyissä malleissa ei kata näytön kaartuvia reunoja.
Hinta 7,95 €

Honor 6X lasikalvo Glass Pro+

Tempered Glass 9h temperoitu lasikalvo Huawei Honor 6X puhelimeen suojaa puhelimen näyttöä fyysisiltä iskuilta ja naarmuuntumiselta. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä ja reunoille voi myös jäädä 2-3mm ilmaraidat, tämä ei haittaa käyttöä.
Hinta 6,95 €
Honor 6X Skin series suojakotelo
  • Alennuksessa!

Dux Ducis Skin Series suojakotelo...

Pro series on ohuesti muotoiltu kotelo suojaamaan Huawei Honor 6X puhelintasi. Suojakotelo valmistettu PU-nahasta ja se tuntuu käteen hyvältä. Ohut läpinäkyvä silikoninen pidikeosa jättää puhelimen alkuperäistä designia näkyviin ja ei lohkea tiputuksesta.
Norm. 12,95 € -50% Hinta 6,48 €