Huawei Y7

Huawei Y7 suojakuoret ja tarvikkeet Mobiilivaruste.fi

Huawei Y7 tarvikkeet

Huawei Y7

Ruutu
Lista

Tuotteita 7

Näytetään 1-7 of 7 tuotteesta

Suodata

Huawei Y7 3D Glass Full Glue- kaareva...

Erittäin ohut 0,2mm suojakalvo Huawei Y7 puhelimiin. Koko kalvon kattava liimapinta takaa kalvon tukevan kiinnityksen puhelimeen.  3D Glass Full Glue- suojakalvo on 4 kerroksesta valmistettu ja kalvon reunaosa on elastista PC-muovimateriaalia. Suojakalvo antaa hyvän suojan myös näytön reunoille.
Hinta 9,90 €
Varastosaldo vähissä

Huawei Y7 Forcell Elegance suojakotelo

Forcell Elegance suojakotelo on täydellisesti käteenistuva suojakotelo pyöristetyillä reunoilla. Kevyt magneettinauha kotelon läpän reunassa. Kotelo valmistettu TPU-nahasta ja se on miellyttävä käteen. Kotelossa on myös korttitasku. Kotelo asettuu videontoisto tilaan.  (Kuvat viitteellisiä, leikkaukset eri kohdissa)
Hinta 9,80 €
Varastosaldo vähissä

Huawei Y7 Glass pro+ Tempered lasinen...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Huawei Y7 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Glass pro+ panssarilasi on suoralla valmistustekniikalla valmistettu suojalasi. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä.
Hinta 6,90 €
Varastosaldo vähissä
Katso yksityiskohdat

Huawei Y7 Book Pocket suojakuoret

Book pocket suojakuoret on varustettu kahdella pienikokoisella magneettiläpällä kotelon reunassa joten se pysyy luotettavasti kiinni. Pu-materiaalista joka on miellyttävä käteen ja suojaa Huawei Y7  puhelintasi mekaanisia iskuja vastaan ja pitää puhelimesi naarmuuntumattomana.  (Kuvat viitteellisiä, eri...
Hinta 7,95 €
Varastosaldo vähissä