Nokia 8

Nokia 8 suojakuoret ja tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Suojakuoret ja tarvikeet Nokia 8 puhelimelle.

Nokia 8

Ruutu
Lista

Tuotteita 15

Näytetään 1-15 of 15 tuotteesta

Suodata

Nokia 7 Plus Smart Book kuoret

Smart Book suojakotelo luottokortti- ja setelitaskulla. Silikoninen lohkeamaton pidikeosa, leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä. Saatavilla eri väreinä. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 8 Armor suojakuoret

Forcell Armor suojakuoret Nokia 8 ovat suunniteltu ihmisille jotka haluavat maximaalisen suojan puhelimelleen. Heavy Duty-käyttöön tarkoitetut kuoret ovat valmistettu kestävästä PC-muovista ja lämpöäjohtavasta TPU:sta. Materiaalien ansiosta kuori on äärimmäisen luja ja kestävä sekä suojaa naarmuilta, iskuilta ja lialta.
Hinta 5,95 €

Nokia 8 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Nokia 8 puhelimeen. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä ja reunoille voi myös jäädä 2-3mm ilmaraidat, tämä ei haittaa käyttöä.
Hinta 5,50 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 8 Book Pocket...

Book pocket suojakuoret on varustettu kahdella pienikokoisella magneettiläpällä kotelon reunassa joten se pysyy luotettavasti kiinni. Pu-materiaalista joka on miellyttävä käteen ja suojaa Nokia 8 puhelintasi mekaanisia iskuja vastaan ja pitää puhelimesi naarmuuntumattomana. Leikkaukset sormenjälkitunnistimen ja muiden ominaisuuksien sekä liitäntöjen...
Hinta 7,95 €

Nokia 8 Book Special...

PU-nahkainen kahdella korttitaskulla varustettu suojakotelo Nokia 8 puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla ja pöytäasentovalmius. Silikoninen pidikeosa takaa kotelon pitkän käyttöiän. Integroidut painikkeet pidikeosassa sekä läpässä kevyt magneettinauha. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 12,95 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 8 Fancy Book Suojakuoret

Fancy Book edulliset suojakuoret Nokia 8 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Suojakotelossa on kätevä rannelenkki ja kestävä joustavasta lohkeamattomasta TPU muovista valmistettu puhelinpidike. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 7,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 8 Glass pro+ Tempered...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Nokia 8 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä ja reunoille voi myös jäädä 2-3mm...
Hinta 6,95 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 8 Jelly Electro

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärille tpusilikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Electro on läpinäkyvää materiaalia lukuunottamatta tyyliteltyjä reunoja. Yhteensopiva Nokia 8 puhelimen kanssa.
Hinta 4,40 €

Nokia 8 Shining kuoret

Forcell Shining suojakuoret efektiviimeistelyllä tuovat puhelimeesi loistetta. Suojakuoret näyttävät ja istuvat Nokia 8 puhelimeesi täydellisesti, leikkaukset sormenjälkitunnistimen, ominaisuuksien ja porttien kohdalla. 3 kerroksesta valmistetut suojakuoret antavat myös hyvän suojan puhelimellesi.
Hinta 6,95 €

Nokia 8 silikonisuojakuoret...

Nyt myös paksumpi ja paremmin iskuja pehmentävä 0,5mm silikonikuori Nokia 8 puhelimeesi turvaamaan puhelintasi ja parantamaan otetta puhelimesta. Silikonisen materiaalin ansiosta se on miellyttävän tuntuinen eikä ole liukas.
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 8 Skin series...

Pro series on ohuesti muotoiltu kotelo suojaamaan Nokia 8 puhelintasi. Sisällä luottokortille syvennetty tasku. Suojakotelo valmistettu PU-nahasta ja se tuntuu käteen hyvältä. Ohut läpinäkyvä silikoninen pidikeosa jättää puhelimen alkuperäistä designia näkyviin ja ei lohkea tiputuksesta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 14,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 8 Smart Book kuoret

Smart Book on käytännöllinen suojakuori korttitaskulla ja tyylikkäällä viimeistelyllä. Leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä. Saatavilla useina väreinä. Suojaa nyt Nokia 8 puhelimesi. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 9,95 €

Nokia 8 Smart Look suojakotelo

Smart look suojakotelo on miellyttävä ja käytännöllinen suoja Nokia 8 puhelimelle TPU-kannella, varustettu ikkunalla. Silikoninen läpinäkyvä joustava ja lohkeamaton pidikeosa. Reunassa kevyt magneettinauha. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 10,95 €