iPhone X

iPhone X tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Apple iPhone X suojakuoret, tarvikkeet, suojalasit, panssarilasit ja muut tarvikkeet

iPhone X

Ruutu
Lista

Tuotteita 45

Näytetään 1-45 of 45 tuotteesta

Suodata

iPhone X 2in1 Suojakuoret

2in1 suojakuoren ansiosta pystyt irroittamaan puhelimesi suojakuoresta vetämällä. Suojakuori koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen irti. Kuoressa myös leikkaus kameraa varten.
Hinta 12,95 €

iPhone X 5D Glass Full...

Parhaiten suojaa antava lasikalvomme Apple iPhone X puhelimiin. Vain 0,3mm ohut kaareva koko näytön kattava suojalasi suojaa Apple iPhone puhelimesi tehokkaasti. Suojalasin koko alan kattava liimapinta takaa suojan helpon asentamisen ilman ilmakuplia. Suojaa myös puhelimen reunoja ja tukevoittaa puhelimen näyttöä antaen parhaan mahdollisen suojan....
Hinta 14,95 €

iPhone X Book Special...

PU-keinonahkainen kahdella korttitaskulla varustettu suojakotelo magneettinauhalla Apple iPhone X puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla ja pöytäasentovalmius. Silikoninen pidikeosa takaa kotelon pitkän käyttöiän.
Hinta 12,95 €

iPhone X Bravo Book

Bravo Book suojakotelo luottokorttitaskulla ja silikonisella kirkkaalla pidikeosalla Apple iPhone X malleihin. Kotelon reunat ovat pyöristetty ja sopii hyvin kämmeneen. Kotelo taittuu helposti videontoistotilaan. Pidikeosassa integroidut painikkeet ja kannessa magneettinauha. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien kohdalla. (Osa tuotekuvista...
Hinta 11,50 €

iPhone X Fancy Book...

Fancy Book edullisen hintatason Apple iPhone X suojakotelo. Kannen sisäpuolella 2 luottokorttipaikkaa ja setelitasku joten koteloa voi käyttää myös lompakkona. Antaa kattavan suojan laitteelle. Joustava ja lohkeamaton silikoninen pidikeosa. (Kuvat viitteellisiä) 
Hinta 7,95 €

iPhone X Magnet Book...

Magnet Book suojakotelo kevyellä magneettinauhalla, silikonisella pidikeosalla ja luottokorttitaskuilla. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien kohdalla. Yhteensopivuus Apple iPhone X (Osa tuotekuvista viitteellisiä)
Hinta 10,95 €

iPhone X Shining kuoret

Forcell Shining suojakuoret efektiviimeistelyllä tuovat puhelimeesi loistetta. Suojakuoret näyttävät ja istuvat iPhone X puhelimeesi täydellisesti, leikkaukset sormenjälkitunnistimen, ominaisuuksien ja porttien kohdalla. 3 kerroksesta valmistetut suojakuoret antavat myös hyvän suojan puhelimellesi. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 6,95 €

iPhone X Smart Look...

Smart look suojakotelo on miellyttävä ja käytännöllinen suoja Apple iPhone X puhelimille TPU-kannella, varustettu ikkunalla. Silikoninen läpinäkyvä joustava ja lohkeamaton pidikeosa. Reunassa kevyt magneettinauha. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 10,95 €

iPhone X Urban Book...

Urban Book suojakotelo PU-nahasta Apple iPhone X  puhelimelle 2 korttitaskulla ja kevyellä magneettinauhalla sekä lohkeamattomalla silikoninella pidikeosalla. Pidikeosassa integroidut painikkeet ja leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja porttien kohdalla. (Osa Tuotekuvista viitteellisiä)
Hinta 9,90 €