Nokia 6

Nokia 6 Tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Suojakuoret, suojakalvot ja tarvikkeet Nokia 6 (2017) älypuhelimellesi pidentämään sen käyttöikää. 

Nokia 6

Ruutu
Lista

Tuotteita 12

Näytetään 1-12 of 12 tuotteesta

Suodata

Nokia 6 Armor suojakuoret

Forcell Armor suojakuoret Nokia 6 ovat suunniteltu ihmisille jotka haluavat maximaalisen suojan puhelimelleen. Heavy Duty-käyttöön tarkoitetut kuoret ovat valmistettu kestävästä PC-muovista ja lämpöäjohtavasta TPU:sta. Materiaalien ansiosta kuori on äärimmäisen luja ja kestävä sekä suojaa naarmuilta, iskuilta ja lialta. (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 5,95 €

Nokia 6 Bluestar koko...

Koko näytön kattava 3D suojalasi Nokia 6 malliin. Bluestar suojalasissa on liima koko näytön pinta-alalla joten sen asentaminen on helppoa ilman ilmakuplia. Ohuet 0,3mm valmistustekniikan ansisota suojalasia ei juuri huomaa normaalikäytössä. panssarilasi ei heikennä näytön kosketusherkkyyttä ja vastaa pinnaltaan aidon lasinsa ansiosta näytön omaa...
Hinta 14,95 €

Nokia 6 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Nokia 6 puhelimeen. Huom! Näytön reunojen kaarevuuden vuoksi lasi ei kata kuin suoran osuuden näytöstä ja reunoille voi myös jäädä 2-3mm ilmaraidat, tämä ei haittaa käyttöä.
Hinta 5,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Nokia 6 Glass pro+ Tempered...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Nokia 6 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Suojaa puhelimen näytöstä suoran osuuden.
Hinta 6,95 €
Katso yksityiskohdat