Nokia 6

Nokia 6 Tarvikkeet | Mobiilivaruste.fi

Suojakuoret, suojakalvot ja tarvikkeet Nokia 6 (2017) älypuhelimellesi pidentämään sen käyttöikää. 

Nokia 6

Ruutu
Lista

Tuotteita 14

Näytetään 1-14 of 14 tuotteesta

Suodata

Nokia 6 Armor suojakuoret

Forcell Armor suojakuoret Nokia 6 (2017) ovat suunniteltu ihmisille jotka haluavat maximaalisen suojan puhelimelleen. Heavy Duty-käyttöön tarkoitetut kuoret ovat valmistettu kestävästä PC-muovista ja lämpöäjohtavasta TPU:sta. Materiaalien ansiosta kuori on äärimmäisen luja ja kestävä sekä suojaa naarmuilta, iskuilta ja lialta. (Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 6 Bluestar koko...

Koko näytön kattava 3D suojalasi Nokia 6 (2017) malliin. Bluestar suojalasissa on liima koko näytön pinta-alalla joten sen asentaminen on helppoa ilman ilmakuplia. Ohuet 0,3mm valmistustekniikan ansisota suojalasia ei juuri huomaa normaalikäytössä. panssarilasi ei heikennä näytön kosketusherkkyyttä ja vastaa pinnaltaan aidon lasinsa ansiosta näytön omaa...
Hinta 14,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 6 Book Pocket...

Book pocket suojakuoret on varustettu kahdella pienikokoisella magneettiläpällä kotelon reunassa joten se pysyy luotettavasti kiinni. Pu-materiaalista joka on miellyttävä käteen ja suojaa Nokia 6 (2017) puhelintasi mekaanisia iskuja vastaan ja pitää puhelimesi naarmuuntumattomana. Leikkaukset sormenjälkitunnistimen ja muiden ominaisuuksien sekä...
Hinta 7,95 €

Nokia 6 Carbon suojakuoret

Nokia 6 (2017) puhelimelle soveltuvat Carbon suojakuoret antavat tehokkaan suojan puhelimellesi. Kuoressa leikkaukset kameralle ja muille puhelimen ominaisuuksille ja porteille.
Hinta 5,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Nokia 6 Fancy Book Suojakuoret

Fancy Book edulliset suojakuoret Nokia 6 (2017) puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Suojakotelossa on kätevä rannelenkki ja kestävä joustavasta lohkeamattomasta TPU muovista valmistettu puhelinpidike.
Hinta 7,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Nokia 6 Glass pro+ Tempered...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Nokia 6 (2017) puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Suojaa puhelimen näytöstä suoran osuuden.
Hinta 6,95 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 6 Jelly Electro

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärille tpusilikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Electro on läpinäkyvää materiaalia lukuunottamatta tyyliteltyjä reunoja. Yhteensopiva Nokia 6 (2017)...
Hinta 4,40 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 6 Shining kuoret

Forcell Shining suojakuoret efektiviimeistelyllä tuovat puhelimeesi loistetta. Suojakuoret näyttävät ja istuvat Nokia 6 puhelimeesi täydellisesti, leikkaukset sormenjälkitunnistimen, ominaisuuksien ja porttien kohdalla. 3 kerroksesta valmistetut suojakuoret antavat myös hyvän suojan puhelimellesi.
Hinta 6,95 €

Nokia 6 silikoniset...

Kirkas silikonikuori suojaa puhelintasi edullisesti! Vain 0,3mm ohut silikonigeelikotelo. Silikonisuoja suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta huomaamattomasti. Valmistettu sävytetystä silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen liitännät käyttöösi. Yhteensopivuus: Nokia 6 (2017)
Hinta 3,50 €

Nokia 6 Smart Book kuoret

Smart Book on käytännöllinen suojakuori korttitaskulla Nokia 6 (2017) puhelimelle. Glitterimäinen viimeistelytekniikka tuottaa upean suojakuoren jonka pehmeä silikoninen pidikeosa pitää puhelimesi turvassa! Leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä.
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Nokia 6 suojakotelo Flip...

Yksinkertainen, ohut ja tyylikäs vertikaalisesti avautuva Flipflop suojakuori Nokia 6 (2017) puhelimelle. Suojakotelossa on kaikki tarvittavat leikkaukset puhelimen vapaaseen käyttöön. Vahvistetut kulmatikkaukset ja viimeistelty materiaali takaavat arvokkaan näköisen kuoren. Joustava puhelinpidike lämpökäsitellystä polyuretaanista. Kiinnitys magneetilla....
Hinta 5,50 €
Katso yksityiskohdat

Nokia 6 TPU Gel suojakuoret

Kirkas TPU Silikonigeeli suojaa puhelintasi edullisesti! Vain 0,3mm ohut silikonigeelikotelo. Antaa puhelimellesi suojan naarmuja ja kolhuja vastaan. Antaa hyvän kämmentuntuman puhelimelle. Kuori jättää puhelimen liitännät käyttöösi. Yhteensopivuus: Nokia 6 (2017)
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä