Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus puhelimen suojaaminen | Mobiilivaruste

Huawei P9 Plus lippulaivapuhelimeen edulliset suojakuoret ja tarvikkeet puhelimen suojaamiseksi. Panosta puhelimesi turvallisuuteen niin säästyt kalliilta lasinvaihdolta Huawei P9 Plus puhelimesi osalta.

Huawei P9 Plus

Ruutu
Lista

Tuotteita 12

Näytetään 1-12 of 12 tuotteesta

Suodata

Huawei P9 Plus Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Huawei P9 Plus puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Huawei P9 Plus laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Huawei puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla! (Kuvat...
Hinta 8,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Plus Jelly Electro

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärille silikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Electro on läpinäkyvää materiaalia lukuunottamatta tyyliteltyjä reunoja. Yhteensopiva Huawei P9 Plus puhelimen...
Hinta 2,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Plus Mirror...

Peilimäisellä väritetyllä pinnalla koristeltu silikonikuori antaa välittömästi uskottavan bling-kuvan sen puhelimensa kantajasta. Tästä edullisesti tyylikkäät suojakuoret korostamaan Huawei P9 Plus puhelimesi designia. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 2,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Plus Roar Fancy...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. Huawei P9 Plus  puhelimen suojaamiseen...
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Plus Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippua! Nahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää?! Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti Huawei P9 Plus puhelimeesi ja turvaa kallis puhelimesi!
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Plus Roar Simply...

Roar Simply Life on klassinen suojakuori yksinkertaista tyyliä arvostavalle. Laadukkaat suojakuoret tekstiilimäisestä canvas materiaalista silikonisella puhelimen pidikeosalla. Kuoressa tyylikkäät painatukset ja viimeistelty lopputulos. Suojaa Huawei P9 Plus puhelimesi tehokkaasti! Kaksi korttipaikkaa ja setelitasku. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

USB C-Type 3.0 kaapeli 1m

1 metrinen Micro USB C-Type - USB kaapeli Paksumpi Micro USB C-Type kaapeli kaapelin pituudesta aiheutuvan tehohäviön minimoimiseksi. Näpelöitkö puhelintasi sohvalla tai sängyssä ja latausjohtosi pituus ei riitä? Tilaa nyt pidempi latauskaapeli jotta latauskaapeliisi tai puhelimesi liittimeen ei kohdistu vetoa.
Hinta 5,50 €

USB C-Type kaapeli 3M

3 metrinen Micro USB C-Type - USB kaapeli Näpelöitkö puhelintasi sohvalla tai sängyssä ja latausjohtosi pituus ei riitä? Tilaa nyt pidempi latauskaapeli jotta latauskaapeliisi tai puhelimesi liittimeen ei kohdistu vetoa.
Hinta 5,50 €