Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite suojakuoret, lasiset suojakalvot, kotelot yms.

P9 Lite kannattaa suojata asianmukaisilla varusteilla ja onneksi meiltä löydät ne! Suojakuoret, lasiset tempered glass suojakalvot, latausjohdot ja kaikki tarvittava puhelimesi parhaaksi!

Huawei P9 Lite

Ruutu
Lista

Tuotteita 36

Näytetään 1-36 of 36 tuotteesta

Suodata

Huawei P9 Lite Skin series...

Pro series on ohuesti muotoiltu kotelo suojaamaan Huawei P9 Lite  puhelintasi. Suojakotelo valmistettu PU-nahasta ja se tuntuu käteen hyvältä. Ohut läpinäkyvä silikoninen pidikeosa jättää puhelimen alkuperäistä designia näkyviin ja ei lohkea tiputuksesta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 14,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite 2in1...

2in1 suojakuoren ansiosta pystyt irroittamaan puhelimesi suojakuoresta vetämällä. Suojakuori koostuu kahdesta osasta, magneetilla varustetusta puhelimen pidikeosasta joka suojaa jo sellaisenaan puhelinta. Esimerkiksi puhelun tai valokuvaus-session aikana voit irroittaa puhelimen kotelosta helposti vetämällä sen irti. Kuoressa myös leikkaus kameraa varten....
Hinta 11,95 €

Huawei P9 Lite 360 Full...

360 Full Body on suojakuoriyhdistelmä koostuen kolmesta osasta: etupaneeli, takapaneeli ja temperoitu suojalasi. Suojakuoret antavat 360-asteen suojan Huawei P9 Lite puhelimellesi. Materiaalina TPU ja temperoitu lasi. Istuu puhelimeen paksuntamatta sitä. Puhelimen näppäimet ja toiminnot jäävät täysin vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta, myös...
Hinta 4,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Huawei P9 Lite Alu Bumper...

Alumiiniset Bumperit irroitettavalla kovamuovisella Mirror peilitakakuorella! Erittäin Elegantti alumiinikehys Huawei Honor P9 Lite puhelimeesi! Säilyttää arvokkaan ulkonäön. Viimeistelty alumiini luo puhelimen arvoisen vaikutelman.  Suojakehyksessä alumiiniset näppäimet ja leikkaukset puhelimen liittimien ja toimintojen kohdalla. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Armor...

Forcell Armor suojakuoret Huawei P9 Litelle ovat suunniteltu ihmisille jotka haluavat maximaalisen suojan puhelimelleen. Heavy Duty-käyttöön tarkoitetut kuoret ovat valmistettu kestävästä PC-muovista ja lämpöäjohtavasta TPU:sta. Materiaalien ansiosta kuori on äärimmäisen luja ja kestävä sekä suojaa naarmuilta, iskuilta ja lialta. (Osa Kuvista viitteellisiä)
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Art...

No nyt on silikonikuoriin tyylitelty takakuoreen huippuhienot design kuvioinnit! Tyylikkäät kuvat silikonisessa elastisessa suojakuoressa. Huippusiistiä! Nyt edullisesti erottuvuutta Huawei P9 Lite luuriisi suojakuorilla! (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Book Special...

PU-nahkainen kahdella korttitaskulla varustettu suojakotelo Huawei P9 Lite puhelimelle. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla ja pöytäasentovalmius. Silikoninen pidikeosa takaa kotelon pitkän käyttöiän. Integroidut painikkeet pidikeosassa sekä läpässä kevyt magneettinauha. (Tuotekuvat viitteellisiä)
Hinta 12,95 €
Katso yksityiskohdat

Huawei P9 Lite Canvas Book...

Huawei P9 Lite  puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori P9 Lite  puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa. Jopa kolme korttitaskua ja isompi setelitasku!
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Fancy Book...

Fancy Book edulliset suojakuoret Huawei P9 Lite puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Huawei P9 Lite laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Huawei puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!
Hinta 7,95 €

Huawei P9 Lite Glitter...

Glitter Electro on huomiota herättävä suojakuori Huawei P9 Lite puhelimeen. Leikkausten ansiosta se istuu P10 Lite puhelimelle täydellisesti haittaamatta puhelimen käyttöä tai ominaisuuksia. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 5,50 €

Huawei P9 Lite iJelly...

Goosperyn iJelly Case on paksu silikonikuori metallivärillä. Antaa hyvän suojan Huawei P9 Lite  puhelimellesi ja estää sitä naarmuuntumasta. Leikkaukset P9 Lite puhelimen liitäntöjen kohdalla joten se ei häiritse puhelimen käyttöä. Antaa lisäsuojaa puhelimelle joustavan materiaalinsa ansiosta. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 5,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Huawei P9 Lite Jelly Electro

Electro Jelly on äärimmäisen taipuisa suojakuori tyylikkäällä kehyksellä. Se adoptoituu täydellisesti puhelimesi ympärille silikonisen materiaalinsa ansiosta ja jättää liittimet ja puhelimen toiminnot vapaasti käytettäväksi leikkausten ansiosta. Electro on läpinäkyvää materiaalia lukuunottamatta tyyliteltyjä reunoja. Yhteensopiva Huawei P9 Lite puhelimen...
Hinta 4,40 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Huawei P9 Lite Kaku Lange...

Kaku Lange on pehmeä suojakuori joka antaa Huawei P9 Lite puhelimellesi loistavan suojan. Pehmeä kumimainen TPU istuu puhelimesi ylle täydellisesti eikä paksuunna sitä huomattavasti. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla.
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Huawei P9 Lite lasinen...

X-One 9H Super anti-scratch lasisuoja antaa äärimmäisen suojan Huawei P9 Lite  puhelimen näytölle. Lasikalvon erikoispinnoite hylkii sormenjälkiä ja likaa. Kestää hyvin kulutusta. Aitoa lasia joten kalvon jäykkyys helpottaa asennusta ilman ilmakuplia. 
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Huawei P9 Lite Magnet Book...

Magnet Book suojakuoressa yhdistyy magneettikiinnitys ohuella muotoilulla ilman hakasta. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla! Huawei P9 Lite ansaitsee arvoisensa suojan, se on tässä!
Hinta 10,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Huawei P9 Lite Magnet View...

Ikkunallinen magnet view suojakotelo Huawei P9 Lite puhelimelle. Kotelon reunassa kulkee magneetti joten kuoret pysyvät kiinni. Kuoren pidikeosa on elastista lohkeamatonta silikonia. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Huawei P9 Lite Mirror...

Peilimäisellä väritetyllä pinnalla koristeltu silikonikuori antaa välittömästi uskottavan bling-kuvan sen puhelimensa kantajasta. Tästä edullisesti tyylikkäät suojakuoret korostamaan  Huawei P9 Lite puhelimesi designia. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 4,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Original...

Huawein valmistama alkuperäis suojakuori Huawei P9 Lite älypuhelimeen korkealaatuisella designilla ja materiaalilla.  Huawein suojakuori istuu täydellisesti P9 Lite puhelimeen häiritsemättä sen käyttöä tai ominaisuuksia.
Hinta 19,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Huawei P9 Lite Panzer Moto...

Moderni suojakuori Huawei P9 Lite puhelimelle. Takalevyyn upotettu harjattua alumiinia. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liitäntöjen kohdalla takaa puhelimen vapaan käytettävyyden. Kestävä materiaali takaa hyvän suojan puhelimellesi.
Hinta 4,95 €

Huawei P9 Lite Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Huawei P9 Lite  puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi! (Kuva viitteellinen)
Hinta 4,40 €

Huawei P9 Lite Roar Fancy...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. Huawei P9 Lite puhelimen suojaamiseen...
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippua! Nahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää?! Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti Huawei P9 Lite puhelimeesi ja turvaa kallis puhelimesi!
Hinta 12,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Huawei P9 Lite Roar Simply...

Roar Simply Life on klassinen suojakuori yksinkertaista tyyliä arvostavalle. Laadukkaat suojakuoret tekstiilimäisestä canvas materiaalista silikonisella puhelimen pidikeosalla. Kuoressa tyylikkäät painatukset ja viimeistelty lopputulos. Suojaa Huawei P9 Lite puhelimesi tehokkaasti! Kaksi korttipaikkaa ja setelitasku.
Hinta 12,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite Shining kuoret

Forcell Shining suojakuoret efektiviimeistelyllä tuovat puhelimeesi loistetta. Suojakuoret näyttävät ja istuvat Huawei P9 Lite puhelimeesi täydellisesti, leikkaukset sormenjälkitunnistimen, ominaisuuksien ja porttien kohdalla. 3 kerroksesta valmistetut suojakuoret antavat myös hyvän suojan puhelimellesi. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite...

Nyt myös paksumpi ja paremmin iskuja pehmentävä 0,5mm silikonikuori Huawei P9 Lite puhelimeesi turvaamaan puhelintasi ja parantamaan otetta puhelimesta. Silikonisen materiaalin ansiosta se on miellyttävän tuntuinen eikä ole liukas.
Hinta 4,40 €
Katso yksityiskohdat

Huawei P9 Lite Smart Book...

Smart Book on käytännöllinen suojakuori korttitaskulla ja tyylikkäällä metalliefektiviimeistelyllä. Glitterimäinen viimeistelytekniikka tuottaa upean suojakuoren jonka pehmeä silikoninen pidikeosa pitää puhelimesi turvassa! Leikkaukset puhelimen liittimien ja ominaisuuksien kohdalla joten kuori ei estä puhelimen käyttöä. Saatavilla useina väreinä. Suojaa...
Hinta 9,95 €

Huawei P9 Lite Stand...

Stand Case Suojakuorissa käytännöllinen jalka, joka mahdollistaa puhelimen Huawei P9 Lite asettamisen tasaiselle pinnalle. Katso elokuvia, sarjoja, youtube-videoita niin ettei puhelinta tarvitse enää pitää kädessä.  Suojaa myös hienosti puhelinta, jalka taittuu puhelimen takakuorta vasten kun et tarvitse sitä.
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Huawei P9 Lite suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Huawei P9 Lite puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja. (Kuvat...
Hinta 9,95 €

Huawei P9 Lite Thermo book...

Lämmön perusteella väriä vaihtava Thermo Book suojakotelo Huawei P9 Lite puhelimeen. Leikkaukset sormenjälkitunnistimen ja muiden puhelimen ominaisuuksien kohdalla. Suojakotelo muuttaa väriään kädenlämmön vaikutuksesta ja värittää suojakuoret hauskasti. Materiaali on todella miellyttävä käteen. Kuvat viitteellisiä, tuotteessa reiät eri paikassa.
Hinta 12,95 €

Huawei P9 Lite threepieces...

Threepieces modernit suojakuoret ergonomisella muotoilulla. Käytännöllinen kuori suojaa puhelintasi ulkopuolisia iskuja vastaan. Kuori koostuu kolmesta osasta, takakuoresta ja kahdesta kehyksestä. Ohut ja kevyt muotoilu. (Kuvat viitteellisiä) Yhteensopivuus Huawei P9 Lite
Hinta 3,99 €

Huawei P9 Lite Wallet book...

Huawei P9 Lite malliin edullinen öljytystä PU-nahasta valmistettu suojakuori kestävillä tikkauksilla. Läpinäkyvä ajokorttitasku, luottokorttitasku sekä setelitasku mahdollistaa suojakuorien käytön myös lompakkona. Kotelo taittuu myös pöytäasentoon jolloin voit katsella siitä kätevästi netflixiä tai muita medioita. (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 13,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä