Lumia 650

Suojakuoret Lumia 650 Microsoft älypuhelimeen

Microsoft Lumia 650 puhelimeen tarkoitetut suojakuoret, kotelot ja näytön suojakalvot edullisesti.

Lumia 650

Ruutu
Lista

Tuotteita 4

Näytetään 1-4 of 4 tuotteesta

Suodata

Lumia 650 Canvas Book kuoret

Microsoft Lumia 650 XL puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori Lumia 650 puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Lumia 650 Magnet Book

Elegantti ja tyylikäs kirjatyylinen suojakuori varustettuna magneettikiinnityksellä. Käytännölliset korttitaskut tarvittavalle käteiselle ja korteille. Leikkaukset Microsoft Lumia 650 puhelimesi liitäntöjen ja toimintojen kohdalla sallivat puhelimen vapaan käytön. 
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Lumia 650 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen Microsoft Lumia 650  puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi!
Hinta 3,50 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Lumia 650 Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippua! Nahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää?! Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti Microsoft Lumia 650 puhelimeesi ja turvaa kallis puhelimesi (Kuvat...
Hinta 6,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla