K4

LG K4 suojakuoret

LG K4 Suojakuoret ja tarvikkeet nyt meiltä.

K4

Ruutu
Lista

Tuotteita 10

Näytetään 1-10 of 10 tuotteesta

Suodata

LG K4 Bluestar Tempered...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo LG K4 (K120E) puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa puhelimesi kalleinta ja helpoimmin särkyvää osaa...
Hinta 8,90 €
Katso yksityiskohdat

LG K4 Fancy Book Suojakuoret

Fancy Book edulliset suojakuoret LG K4 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja LG K4 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Huawei puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla! (Kuvat viitteellisiä)
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG K4 lasikalvo Glass Pro+

Tempered Glass 9h temperoitu lasikalvo LG K4 (K120E) puhelimiin - suojaa puhelimen näyttöä fyysisiltä iskuilta ja naarmuuntumiselta. Pienentää riskiä näytön hajoamiseen puhelimen pudotessa. (Ei sovi LG K4 2017 malliin)
Hinta 6,95 €
Katso yksityiskohdat

LG K4 lasinen suojakalvo...

X-One 9H Super anti-scratch lasisuoja antaa äärimmäisen suojan LG K4 (K120E) puhelimen näytölle. Lasikalvon erikoispinnoite hylkii sormenjälkiä ja likaa. Kestää hyvin kulutusta. Aitoa lasia joten kalvon jäykkyys helpottaa asennusta ilman ilmakuplia. Suosittelemme lämpimästi, paras panssarilasimme! (Ei sovi LG K4 2017 malliin)
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

LG K4 Magnet Book suojakuoret

Magnet Book suojakuoressa yhdistyy magneettikiinnitys ohuella muotoilulla ilman hakasta. Käytännölliset taskut korteille ja asiapapereille sekä leikkaukset puhelimen ominaisuuksien kohdalla! LG K4 ansaitsee arvoisensa suojan, se on tässä!  (Ei sovi LG K4 2017 malliin)
Hinta 7,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG K4 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen LG K4 (K120E) puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi! (Ei sovi LG K4 2017 malliin)
Hinta 4,40 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

LG K4 Roar Fancy Diary...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla LG K4 K120E puhelimeen. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. (Ei sovi LG K4...
Hinta 5,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG K4 Roar Noble...

Roar Noble on sekä tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas! Huippua! Nahkaiset suojakuoret korttipaikalla, ikkunalla, magneettisulkimella ja silikonisella puhelinpidikkeellä, näitä on odotettu, voiko suojakuorilta odottaa enää enempää?! Ja vielä edullinenkin kaiken huipuksi! Tilaa heti LG K4 puhelimeesi ja turvaa kallis puhelimesi (Kuvat viitteellisiä) (Ei...
Hinta 10,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä