G5

LG G5 Kuoret - Mobiilivaruste.fi

LG G5

Vaikuttavan muotoilun omaava puhelin, se kannattaa silti suojata arkea vastaan! LG G5 kuoret, suojakotelot, lasikalvot ja muut tarvikkeet edullisesti Mobiilivarusteesta!

G5

Ruutu
Lista

Tuotteita 11

Näytetään 1-11 of 11 tuotteesta

Suodata

LG G5 H850 Canvas Book kuoret

LG G5 H850 puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori G5 puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG G5 H850 Jelly Bright...

Jelly Bright on super ohut täydellinen suojakuori joka on suunniteltu mukavuuden ja käytettävyyden ehdoilla. Vain 0,3m ohut pehmeä TPU-silikonimateriaali antaa täydellisen suojan puhelimellesi naarmuja ja mekaanisia iskuja vastaan. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi. (Kuva viitteellinen)
Hinta 3,50 €

LG G5 H850 lasikalvo Glass...

Tempered Glass 9h temperoitu lasikalvo LG G5 H850 puhelimiin - suojaa puhelimen näyttöä fyysisiltä iskuilta ja naarmuuntumiselta. Pienentää riskiä näytön hajoamiseen puhelimen pudotessa.
Hinta 6,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

LG G5 H850 lasinen...

X-One 9H Super anti-scratch lasisuoja antaa äärimmäisen suojan LG G5 H850 puhelimen näytölle. Lasikalvon erikoispinnoite hylkii sormenjälkiä ja likaa. Kestää hyvin kulutusta. Aitoa lasia joten kalvon jäykkyys helpottaa asennusta ilman ilmakuplia.
Hinta 10,95 €
Katso yksityiskohdat

LG G5 H850 Roar 0,3mm...

Ultraohut läpikuultava silikonisuoja kirkkaasta TPU-silikonista takaa loistavan suojan ja otteen LG G5 H850 puhelimellesi! Miellyttävä käteen, estää myös naarmut. Vain 0,3mm ohuen valmistustekniikan ansiosta suojakuori on huomaamaton! Laadukkaat Roar painatukset takakannessa. Mukautuu täydellisesti puhelimeesi! Valitse värisi! (Kuva viitteellinen)
Hinta 4,40 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG G5 H850 Roar Fancy Diary...

Roar ikkunalliset Diary suojakuoret luottokorttitaskulla. Magneettinen kiinnitysmekanismi takaa ettei kotelo avaudu taskussa tarpeettomasti. Ikkunasta pystyt tarkistamaan puhelimen ilmoitukset avaamatta kantta. Leikkaukset puhelimen ominaisuuksien ja liittimien kohdalla. Lohkeamaton silikoninen puhelimen pidikeosa. LG G5 H850 puhelimen suojaamiseen...
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG G5 H850 Roar Simply Life

Roar Simply Life on klassinen suojakuori yksinkertaista tyyliä arvostavalle. Laadukkaat suojakuoret tekstiilimäisestä canvas materiaalista silikonisella puhelimen pidikeosalla. Kuoressa tyylikkäät painatukset ja viimeistelty lopputulos. Suojaa LG G5 H850 puhelimesi tehokkaasti! Kaksi korttipaikkaa ja setelitasku.(Osa kuvista viitteellisiä)
Hinta 12,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

LG G5 H850 suojakuoret...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot LG G5 H850 puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 9,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä