Lumia 550

Microsoft Lumia 550 puhelimen kuoret - Mobiilivaruste.fi

Microsoft Lumia 550 puhelimen kuoret

Lumia 550

Ruutu
Lista

Tuotteita 5

Näytetään 1-5 of 5 tuotteesta

Active filters

Lumia 550 Glass pro+ Tempered lasinen...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Microsoft Lumia 550 puhelimen näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Tempered Glass lasikalvo on helppo asentaa ilman ilmakuplia.
Hinta 6,95 €

Lumia 550 Magnet Book

Elegantti ja tyylikäs kirjatyylinen suojakuori varustettuna magneettikiinnityksellä. Käytännölliset korttitaskut tarvittavalle käteiselle ja korteille. Leikkaukset Microsoft Lumia 550 puhelimesi liitäntöjen ja toimintojen kohdalla sallivat puhelimen vapaan käytön. 
Hinta 5,95 €
Varastosaldo vähissä
Microsoft Lumia 550 Canvas Book suojakuoret
  • Alennettu hinta

Lumia 550 Canvas Book kuoret

Microsoft Lumia 550 puhelimeen edullinen ja Canvas Book farkkukangasta matkivasta Canvas materiaalista suojakuoret! Moderni ja ainutlaatuinen suojakuori Lumia puhelimesi parhaaksi. Tyylikkäät tikkaukset, pehmeä silikoninen pidikeosa.
Norm. 5,50 € -70% Hinta 1,65 €
Varastosaldo vähissä

Lumia 550 Bluestar Tempered Glass...

BS Glass Protector on aidosta 9H karkaistusta lasista valmistettu näytön suojakalvo Microsoft Lumia 550 puhelimeen. Suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Näppäintuntuma on huomattavasti parempi mitä muovisissa suojakalvoissa ja se kestää myös iskuja. Suojaa...
Hinta 5,95 €

Lumia 550 Fancy Book Suojakuoret

Fancy Book edulliset suojakuoret Lumia 550 puhelimiin varustettuna kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Täydellinen suoja Microsoft Lumia 550 laitteellesi. Piristää myös puhelimesi harmaata ulkonäköä. Anna puhelimesi olla osa persoonaasi ja valitse mieleisesi väri suojakotelolle. Paranna Microsoft...
Hinta 7,95 €
Varastosaldo vähissä