Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premiumin varustaa Mobiilivaruste.fi

Sony lippulaiva puhelimeen Xperia Z5 Premiumille sopivasti edullisesti suojatarvikkeet! Kuoret ja tarvikkeet. Onneksi olkoon hyvästä puhelin valinnasta!

Xperia Z5 Premium

Ruutu
Lista

Tuotteita 4

Näytetään 1-4 of 4 tuotteesta

Suodata

Sony Xperia Z5 Premium...

Goosperyn valmistamat huippuviimeistellyt suojakotelot Sony Xperia Z5 Premium puhelimiin! Tekstiilimäisen vettä ja likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta suojakuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja suojaavat puhelintasi täydellisesti. Goospery on maailman tunnetuimpia suojakuorien valmistajia ja Mercury-sarja on trendikäs ja kestävä suojakotelosarja.
Hinta 9,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Xperia Z5 Premium Fancy...

Värikkäät Fancy Book suojakuoret Sony Xperia Z5 Premium puhelimiin edullisesti. Kahdella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla varustettu suojakuori suojaa hienosti arvokkaan Sony Xperia Z5 laitteesi ja yksilöi sen ulkoasun. Valitse mieleisesi väri suojakotelolle ja paranna Sony puhelimesi kestävyyttä hienoilla kuorilla!
Hinta 7,95 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Xperia Z5 Premium Glass...

Tempered Glass lasikalvo suojaa tehokkaasti Sony Xperia Z5 Premium puhelimen UHD näyttöä naarmuilta ja fyysisiltä iskuilta. Näyttö on puhelimen herkimpiä osia rikkoutumaan ja korjaaminen kallista, siksi se kannattaa suojata 9H aidolla panssarilasilla. Tempered Glass lasikalvo on helppo asentaa ilman ilmakuplia.
Hinta 6,95 €
Katso yksityiskohdat