Telineet

Kännykkätelineet autoon ja kotiin!

Valikoimasta löydät autotelineet, telakat ja muut laitteen pidikkeet. Esimerkiksi auton ilmastointi suulakkeeseen kiinnitettävä puhelinteline on todella toimiva ja käytännöllinen ja lisää turvallisuutta liikenteessä.

Telineet

Ruutu
Lista

Tuotteita 9

Näytetään 1-9 of 9 tuotteesta

Active filters

Baseus Gravity autopidike...

Baseus puhelinpidike on helppokäyttöinen ja tukeva pidike puhelimelle painovoiman mukaan säätyvien kynsien ansiosta langattomalla latauksella 12V järjestelmiin. Puhelinpidike kiinnitetään ilmasuulakkeeseen. Jännite (Output) 5V / 2A, 9V / 1.7A Jännite (Input max) 10W Micro USB kaapeli sisältyy pakkaukseen Takuu 12kk
Hinta 22,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Bluestar langaton latausasema

Nopean tuen langaton latausalusta BlueStarilta mahdollistaa puhelimen helpon nopean latauksen johdottomasti. Pidikkeen pehmeä non-slip pinnoite pitää puhelimen paikoillaan. Pidikkeessä latauksen LED-merkkivalot.(Ei sisällä virtalähdettä)Ïnput DC 5V 2A / 9V 1,67AOutput 10W (Max)Koko: 70,4 x 94,2 x 132,6mmMicro USB...
Hinta 24,50 €
Varastosaldo vähissä

Baseus Gravity puhelinpidike

Baseus puhelinpidike on helppokäyttöinen ja tukeva pidike puhelimelle painovoiman mukaan säätyvien kynsien ansiosta. Puhelinpidike kiinnitetään ilmasuulakkeeseen. Huom. Ei sovi pyöreiden ilmasuulake tyyppien kanssa Kokonsa takia toimitus ainoastaan postiin.
Hinta 13,90 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä

Baseus Privity magneettipidin

Baseus Privity magneettipidike auton ilma-suulakkeeseen voittaa imukuppi pidikkeet käytännöllisyydellään ja minimalistisuudellaan. Laadukkaista materiaaleista luotettava autoteline. Tarvitset lisäksi vain tähän tarkoitetun metallilevyn suojakuoren väliin tai magneettisen suojakuoren. 
Hinta 9,90 €
Varastosaldo vähissä

Extreme Style magneettinen...

Extreme Style puhelinpidike CD-Soittimen reikään. Magneettinen kiinnitys, pakkauksessa mukana toimitetaan puhelimeen kiinnitettävä metallilevy ja suojakuorten sisälle laitettava levy. Ison kokonsa takia toimitus ainoastaan postipakettina.
Hinta 8,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Lannevyö puhelintaskulla
  • Alennuksessa!

Lannevyö puhelintaskulla

Tässä on odotettu uusi vyölaukun tuleminen! Lenkkeilijälle pakko ostos! Vyöhön saat puhelimen, avaimet ja muut pientavarat. Kätevä myös vapaa-ajalla jos käytössäsi ei ole taskuja. Voit piilottaa vyön paidan alle.
Norm. 5,95 € -40% Hinta 3,57 €

Spider tablettiteline

Tablettihämähäkki netflixin ja videotoiston ystäville! Enää ei tarvitse asetella tablettia tyynyn reunalle vaan saat sen helposti hämähäkin ansiosta haluamaasi asentoon! Jalkojen pituus 12,5cm. Hämähäkki taipuu jopa auton niskatukeen kiinni.
Hinta 9,95 €