Telineet

Kännykkätelineet autoon ja kotiin!

Valikoimasta löydät autotelineet, telakat ja muut laitteen pidikkeet. Esimerkiksi auton ilmastointi suulakkeeseen kiinnitettävä puhelinteline on todella toimiva ja käytännöllinen ja lisää turvallisuutta liikenteessä.

Telineet

Ruutu
Lista

Tuotteita 12

Näytetään 1-12 of 12 tuotteesta

Suodata

Extreme Style magneettinen...

Extreme Style puhelinpidike CD-Soittimen reikään. Magneettinen kiinnitys, pakkauksessa mukana toimitetaan puhelimeen kiinnitettävä metallilevy ja suojakuorten sisälle laitettava levy. Ison kokonsa takia toimitus ainoastaan postipakettina.
Hinta 8,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat

Extreme Style puhelinpidike...

Extreme Style yleismallinen puhelinpidike imukuppikiinnityksellä. Yhteensopivien laitteiden mitat: 53 - 86mm Jalan pituus: 110mm Imukupin halkaisija: 65mm Paino: 96g Suuren kokonsa takia toimitus ainoastaan postipakettina.
Hinta 8,50 €
Ei varastossa
Katso yksityiskohdat

Lannevyö puhelimelle ja...

Tässä on odotettu uusi vyölaukun tuleminen! Lenkkeilijälle pakko ostos! Vyöhön saat puhelimen, avaimet ja muut pientavarat. Kätevä myös vapaa-ajalla jos käytössäsi ei ole taskuja. Voit piilottaa vyön paidan alle.
Hinta 5,95 €
Tuotetta saatavilla eri vaihtoehdoilla

Selfiekeppi Tripod jalustalla

Monikäyttöinen selfiekeppi myös ryhmäkuvien ottamiseen, selfiekeppi toimii myös 3 jalkaisena tripod-alustana puhelimelle jolloin myös ryhmäkuvat on helppo ottaa mukana tulevalla bluetoothilla toimivalla kauko-ohjaimella.
Hinta 23,50 €
Tuotetta rajoitetusti jäljellä
Katso yksityiskohdat